Női labdarúgás

2023.10.20. 18:44

Újabb ETO-siker, hibátlanul várják a Fradi elleni rangadót a győri zöld-fehérek

A Simple Női Liga 8. fordulójában zöld-fehér rangadót rendeztek, ahol az ETO FC Győr a Haladás Viktória otthonában lépett pályára, és 3–0-ás győzelmet aratott, amivel továbbra is hibátlanul áll a bajnokságban.

Kisalföld.hu

A győriek biztos győzelmet arattak.

Fotó: eto.hu

Haladás Viktória–ETO FC Győr 0–3 (0–2)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, Simple Liga Női-mérkőzés, 200 néző. V.: Kalydi.

Haladás: Dobó-Nagy – Szabó F. (Balogh H., 80.), Kis (Csizmadia, 80.), Szil (Novák, 58.), Nagypál (Varró, 70.), Urbán, Kovács V., Pintér, Vladulescu, Németh A., Németh M. (Sweatman, 46.). Edző: Markó Edina.

ETO: Borok – Kovács L., Nagy F., Frajtovic, Öreg (Kern, 78.), Zágonyi (Ladhani, 52.), Süle (Sali, 78.), Vida, Savanya, Vachter, Kocsán (Semanova, 68.). Edző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Vachter (14., 44.), Kocsán (67.).

A 14. percben Savanya remek indítása után Vachter lépett ki a leshatáron, kicselezte védőjét, majd a kapus is, és úgy lőtt a hálóba. 0–1. A 44. percben Kocsán lépett ki a védők között, középre adását Vachter lőtte a hálóba. 0–2. A 67. percben Kovács L. indítását követően Kocsán mehetett kapura, ám a tizenhatoson belül a kifutó Dobó-Nagy elhúzta a lábát. A jogos büntetőt a sértett értékesítette. 0–3.

Talán a vártnál kevesebb eseményt és küzdelmet hozó, sok hibával tarkított mérkőzésen magabiztosan gyűjtötték be a három pontot a győri lányok, akiknek a következő fordulóban a Ferencváros elleni rangadón ennél sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük a sikeres szereplés érdekében.

A bajnokság a válogatott Nemzetek Ligája szereplése miatt szünetel, a nemzeti csapat kétszer találkozik Észak-Írország legjobbjaival, először jövő pénteken 18.15 órakor Gyirmóton, az Alcufer Stadionban, ahol hat ETO-játékos is érdekelt lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában