Férfi kosárlabda

2023.10.06. 09:39

NB I/B – Hazai pályán folytatja a bajnokságot az Agrofeed UNI Győr

A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában az Agrofeed UNI Győr az egyetemi csarnokban az újonc Százhalombattát fogadja pénteken 19 órakor.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győriek a jobbik arcukat mutatnák a pénteki, hazai bajnokin.

Felkészülési mérkőzésen egyszer már találkozott egymással a két csapat, akkor szoros mérkőzésen hosszabbításban szenvedtek vereséget a győriek. Most egyértelműen javítani szeretne a csapatunk, és tovább gyarapítani a győzelmek számát.

A százhalombattai együttes eddig két vereséget szenvedett (Békéscsaba és Paks), így biztosan ők is nyerni szeretnének és begyűjteni első győzelmüket.

Szerdán a Hepp-kupában játszott az UNI Győr, idegenben a SMAFC ellen sikerült nyerni és továbbjutni.

A felkészülésről és a pénteki mérkőzésről az egyik játékos, Gosztola Gábor, illetve Lógár Bence edző nyilatkozott.

– A héten szerintem jól edzettünk. A szerdai meccs nem egészen úgy sikerült, ahogy szerettük volna, független attól, hogy nyertünk. A Százhalombatta ellen a felkészülési meccsen kikaptunk, de most vissza szeretnénk vágni. Ismerem magunkat és biztos vagyok benne, hogy a múlt heti, illetve szerdai gyengébb teljesítmény után mindannyian bizonyítani szeretnénk – mondta Gosztola Gábor.

– Nagyon várjuk már, hogy a múlt heti vereség után a bajnokságban újra bizonyíthassunk és újabb győzelmet szerezzünk. Ennek fejében készültünk egész héten. Szerdán lejátszottunk már egy Hepp-kupa mérkőzést, ahol bár továbbjutottunk, nem voltam teljes mértékben elégedett a játékosok hozzáállásával. Ismerem őket, biztos vagyok benne, hogy teljesen másik arcunkat fogjuk mutatni, mint az utóbbi két mérkőzésen. Mindent meg fogunk tenni, hogy együtt, csapatként begyűjtsük a második győzelmünket – fogalmazott Lógár Bence.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában