Férfi kosárlabda

2023.10.12. 17:57

Meglepetésre készül idegenben az Agrofeed UNI Győr

Pénteken 18 órakor Tiszaújvárosban lép pályára az Agrofeed UNI Győr NB I/B-s férfi kosárlabdacsapata.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győriek megkezdik négy meccsből álló idegenbeli sorozatukat.

A tavalyi bronzérmes hazaiak az idei szezonra nagyon megerősödtek. Céljuk a Piros csoportba való feljutás, eddig veretlenül, három győzelemmel állnak. A győri gárdának az első idegenbeli mérkőzése lesz az idei szezonban, amely után sorozatban háromszor szerepelnek még idegenben. A múlt heti nagy különbségű győzelem után szeretnének meglepetést okozni és újfent győztesen elhagyni a pályát a győriek.

Dani Balázs, a csapat fiatal játékosa így nyilatkozott az esélyekről a klub honlapján: – Jól edzettünk a héten, a védekezésünk egyre jobban áll össze. Izgatottan várjuk az első idegenbeli mérkőzésünket, ahol nehéz meccsre számítunk, de nem ijedünk meg a feladattól, győzni szeretnénk.

Lógár Bence edző is bizakodó: – Megkezdjük az idegenbeli mérkőzéseket, négy fordulón keresztül vendégként lépünk pályára. Nagyon nehéz mérkőzésre számitok Tiszaújvárosban, véleményem szerint a DKKA csapata mellett a másik bajnokesélyes gárda. Jól edzettünk a héten, lelkiismeretesen felkészültünk a mérkőzésre. Amennyiben agresszív védekezésünket tudjuk tartani és saját tempónkban játszunk, meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Egy betegünk van, de bízom benne, péntekre mindenki bevethető lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában