Férfi kézilabda

2023.09.07. 15:18

Bahrein válogatottját fogadja a Győri ETO UNI FKC

A Győri ETO-UNI FKC NB I/B-s férfi kézilabdacsapata különleges mérkőzésre készül, ugyanis Bahrein nemzeti válogatottját látja vendégül szeptember 11-én, 17 órakor a Magvassy-csarnokban.

Kisalföld.hu

Bahrein legjobbjait láthatják Győrben a szurkolók.

A Magyarországon edzőtáborozó együttes az Ázsia-játékokra készül, és a felkészülésük egyik fontos állomása lesz a győri mérkőzés.

A bahreini csapat menedzsere így nyilatkozott a magyarországi felkészülésükről: „Azért választottuk edzőtáborunk helyszínéül Magyarországot, mert tudjuk, hogy a magyar csapatok nagyon erősek, és az itt játszott mérkőzések segítenek a csapatunkat fejleszteni. Most elsősorban az Ázsia-játékokra készülünk, amelyet szeptember végén rendeznek Kínában, és mivel Magyarországon nagyon jó sporteszközök és létesítmények vannak, itt tudjuk a számunkra ideális felkészülést elvégezni. Várjuk a mérkőzést a győri csapat ellen.”

Bencze József, az ETO vezetőedzője úgy gondolja, együttese számára is jó tapasztalat lesz egy világbajnokságot megjárt külföldi csapat ellen pályára lépni: „Megtiszteltetés számunkra, hogy a bahreini csapatot vendégül láthatjuk, és biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz a mérkőzés a bajnoki meccseinkre való felkészüléshez.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában