Barangolás Romániában

2 órája

Turnézik a győri színház - Erősebb és Sztriptíz külföldi színpadon

Az erősebb, valamint a Strip-Tease (Sztriptíz) című előadásait viszi turnéra a Győri Nemzeti Színház az elkövetkező napokban - számolt be weboldalán a teátrum. A művész csapat már néhány képet is megosztott az útjukról.

Simon Roberta

A próbák között egy kis városnézés is belefér.

Fotó: Jakab Anita

Az első állomásra már szombaton meg is érkezett a csapat, Brailára, a Románia legkeletibb csücskében fekvő kikötővárosba. Első fellépésük a Brailai Nemzetközi Színház- és Előadóművészetek Fesztiválján lesz, ahol a román ajkú közönségnek mutatkozik be a Győri Nemzeti Színház. 

Úton a csapat Romániába. Több megállót ejtenek útba és a Padlás közkedvelt előadásait viszik városról-városra. Fotó: Jakab Anita

Ezt követően Székelyföld felé veszik az irányt, ahol öt nap alatt, öt különböző helyszínen játszanak. Az erdélyi vendégszereplés első helyszíne a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színháznál lesz, ezt követően a Csíki Játékszín látja majd vendégül őket, amit a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színháznál lépnek fel, aztán a gyergyói Figura Stúdió Színházhoz is ellátogatnak két előadással. A turné záróakkordjaként, a Székelykeresztúri közönség előtt játszák el a produkciót.

Az erősebb két szereplője: Szina Kinga és Mózes Anita. Fotó: Jakab Anita

- Izgalmas napoknak nézünk elébe és reméljük meghatározó élményekkel és szakmai, baráti kötelékekkel gazdagabban térünk majd haza - jegyezte levelével Bereczki Ágota, a teátrum dramaturgja.

A Sztriptízelő pasik: Sárközi József és Fejszés Attila. Fotó: Jakab Anita


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában