Győri Rotary Fröccsnapok

2024.07.21. 08:47

Eső és mennydörgés nélkül - A Republic koncertje forrósította fel a hangulatot Győrben - Fotók, videó

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

19. alkalommal rendezik meg Győrben a Győri Rotary Fröccsnapokat. Tehetségkutatónak, nagykoncerteknek ad helyszínt ezen a hétvégén a Dunakapu tér, ahol persze a jótékonysági fröccskínálat sem maradhat el. 

Boros Csaba a Republic frontembere délután a Színpadra fel! Zenei tehetségkutató verseny zsűrijében foglalt helyet. 

Pénteken Roy és Ádám, szombaton Boros Csaba a Republic frontembere a Színpadra fel! Zenei tehetségkutató verseny zsűrijében foglalt helyet. Majd a Republik gondoskodott a fergeteges hangulatról. A vasárnap is bővelkedik előadókban. A Színpadra Fel! tehetségkutató tavalyi győztese, a Honey Jeans zenekar este háromnegyed 7-kor kezdődő koncertjét RockMilady követi majd a színpadon este 9 órától.

Aki pedig nem tud dönteni a számtalan fröccs közül: idén bemutatták a hivatalos Győr város fröccsét, melyben a bor és a szóda 3:1 arányban oszlik meg. Az egyedi italhoz pedig egyedi pohár dukál, melynek megvásárlásával a résztvevők a Rotary Klubbokat, valamint magát a rendezvényt is támogathatják. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában