Járványügyi intézkedések

2 órája

Terjed a Covid - Egyes helyeken kell a maszk és látogatási tilalom is van a Petz-ben

Kisalföld.hu

Forrás: Shutterstock

A betegek és a hozzátartozók figyelmét is felhívják a győri Petz- kórház, miszerint több helyen kötelező a maszk viselése a Covid megbetegedések elterjedése miatt. Vannak osztályok ahol látogatási tilalmat is elrendeltek.

A Covid-19 esetek halmozódása miatt október 4-től megelőző járványügyi intézkedéseket vezettek be az alábbiak szerint: 

A látogató amennyiben belép az intézmény bármely fekvőbeteg osztályára, mind a maszk használata, mind a kézfertőtlenítés kötelező. 

Az intézmény közösségi tereiben a maszk használata jelenleg nem kötelező. 

A Covid-19 megbetegedések halmozott előfordulása miatt visszavonásig látogatási tilalom lett elrendelve az Ápolási Osztályon , a Mellkassebészeti részlegen, a Pszichiátriai, Mentálhigiénés és Addiktológia Osztályon , a C/2 III. emeleti Általános Aktív Pszichiátriai részlegen, valamint a C/2 IV. emeleti Gerontológiai részlegen. 

Az egészségügyről szóló 1997. évi. CLIV. tv. 11§ (3), (4) és (6) bekezdéseiben foglalt kapcsolattartás lehetősége folyamatosan biztosított. Szíves megértésüket és együttműködésüket kéri az intézmény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában