Kimagasló tevékenység

2024.07.14. 08:34

A győri Széchenyi István Egyetem több munkatársa kapott rangos elismerést

Kimagasló szakmai tevékenységéért a győri Széchenyi István Egyetem több munkatársának ítéltek oda rangos elismerést az elmúlt időszakban.

Széchenyi Egyetem

Dr. Gyarmati Béla (balra) dr. Takács Péter egészségügyi államtitkártól vette át az elismerést.

Dr. Gyarmati Béla, az intézmény Egészség- és Sporttudományi Karának egyetemi docense a dr. Pintér Sándor belügyminiszter által adományozott miniszteri elismerő oklevelet vehette át dr. Takács Péter egészségügyi államtitkártól a Belügyminisztériumban tartott Semmelweis-napi ünnepségen.

Dr. Simonik Péter (balról a második) tevékenységét Honismeretért emlékéremmel ismerték el. Fotó: Hernádi Ádám esztergomi polgármester Facebook-oldala

A Honismereti Szövetség az Esztergomban megrendezett LI. Országos Honismereti Akadémia programja részeként a Széchenyi István Egyetem három munkatársának honismereti-helytörténeti tevékenységét is elismerte. A nagy múltú civil szervezet dr. Simonik Péternek, az Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar Szociális Tanulmányok és Szociológia Tanszéke egyetemi docensének Honismeretért emlékérmet, míg dr. Lanczendorfer Zsuzsannának, a kar Bölcsészettudományi és Humánerőforrás-fejlesztési Tanszéke egyetemi docensének, valamint Biczó Zalánnak, az Egyetemi Könyvtár és Levéltár jogi kari szakkönyvtára könyvtárosának Honismereti Munkáért emléklapot ítélt oda.

Dr. Lanczendorfer Zsuzsannának (a felvétel bal szélén) Honismereti Munkáért emléklapot ítéltek oda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában