Választás

2024.06.09. 22:52

Dr. Bónáné dr. Németh Katalin folytatja Csornán - nyilatkozat

Csornán dr. Bónáné dr. Németh Katalin megtartotta polgármesteri tisztségét és tekintélyes fölénnyel győzte le kihívóját, Kovácsné Varga Ildikó független jelöltet.

Kisalföld.hu

Névtelen terv - 1

A jelenleg is hivatalban lévő városvezető 3391 szavazatot (71 százalék) kapott, Kovácsné Varga Ildikó 1385-öt (29 százalék).

- Nagyon szépen köszönöm a csornaiaknak, hogy továbbra is számítanak rám - mondta a kisalfold.hu-nak dr. Bónáné dr. Németh Katalin, miután kiderültek az adatok száz százalékos feldolgozottságnál. - A továbbiakban is azon leszek, hogy ugyanúgy mindent megtegyünk a város fejlődéséért, szépítéséért és hogy Csorna egy élhető kisváros legyen. Úgy gondolom, hogy az alapokat letettük, amire a jövőben is építkezni lehet. 

A polgármestertől megkérdeztük, számított-e ilyen meggyőző fölényre?

- Izgultam, bár belül éreztem, hogy igazából nem lehet probléma. Sokan nyugtattak, de én azért tudom, hogy a meccsnek akkor van vége, amikor lefújják. Az ellenfelet mindig tisztelem, hogy vállalja a megmérettetést és végigcsinálja a kampányt. Most viszont nagy boldogság, hogy ilyen szinten támogatnak a csornaiak. És ezt nagyon köszönöm-fogalmazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában