Magányosan a 85-ös főút mellett

2024.05.30. 10:44

Senkinek sem kell a klasszikus Suzuki Farádon? - Árokba került az elhagyott jármű - fotók

Árokba lökték azt a Suzukit, amelyik hónapok óta árválkodik Farádon, a 85-ös főút mentén. A bal oldala kapott ütést a Suzukinak.

Ez a zöld Suzuki hónapok óta állt magányosan, háborítatlanul Farád belterületén, a 85-ös főút mellett. "Melósokat" szállított, de aztán megadta magát. Utasai próbálták megjavítani, de nem hagyta magát, így aztán ott hagyták, magára maradva. Senkit nem zavart!

Suzuki az árokban
Az árokba került a farádi Suzuki.

Suzuki az árokban

Most azonban egy karambol részese lett. Bal oldalának hajtott neki valaki és belökte az árokba. Így viszont már nem mutat olyan jól a járgány.

A kisalfold.hu többször foglalkozott már hasonló témával és idéztük az ide vonatkozó szabályt is. Eszerint a nem gyorsforgalmi utak mentén elhagyott járművek esetében első lépésben a közútkezelő megkeresi a rendőrséget, hogy az elhagyott jármű kapcsolatba hozható-e bűncselekménnyel. Amennyiben a járművet nem körözik, akkor a rendszám alapján a területileg illetékes kormányhivatalból tudják lekérdezni a tulajdonos adatait. Ezek birtokában felszólítják a tulajdonost az elszállításra, ez derül a Magyar Közút egy korábbi nyilatkozatából.

Suzuki
Az autó bal oldala kapta az ütést.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában