Győri Útkezelő

2024.05.30. 10:07

Figyelem! A Révai utat korrigálják a győri börtönnél, változásokra kell számítani itt

A Révai út ívkorrekciós munkálataihoz kapcsolódóan épületbontás kezdődött csütörtökön a Révai útnak a Büntetés-végrehajtási Intézet és a MÁV garázsok közötti szakaszon.

Kisalföld.hu

Az épületbontás során biztonsági okokból a teljes utat, valamint a bontandó épület melletti járdát lezárják. Fotó: Kisalföld-archívum

A lezárás kezdési időpontja: 2024.05.30. (csütörtök) 08:00 óra.

Tervezett befejezés várhatóan 2024.06.03. (hétfő) esti órák.

"A lezárás során a Kazinczy Gimnázium, az Eötvös Park, a Golden Ball Club, valamint a MÁV Eötvös parkkal szembeni kapubehajtója gépjárművel kizárólag az Újlak utca felől érhető el.

A lezárás során a Révai Gimnázium, a Honvéd liget, a Büntetés-végrehajtási Intézet, Jókai utca, DM üzlet, Vasútállomás területe, POSTA, Taxidrosztok, valamint a MÁV börtönnel szembeni kapubehajtója gépjárművel kizárólag a Szent István út – Városháztér – Révai út útvonalon keresztül közelíthető meg.

Gyalogos közlekedés a Révai utca északi oldalán (Eötvös Park felőli oldal) biztosított lesz. A Révai utcában található parkolóhelyek használatát nem korlátozzuk" - tudtuk meg Máthé-Tóth Pétertől, a Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete igazgatójától.

Az épületbontás során biztonsági okokból a teljes utat, valamint a bontandó épület melletti járdát lezárják. Fotó: Kisalföld-archívum

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában