Fedett kocsibeálló és biciklitároló lesz a pénzből

2023.04.19. 19:21

Átadták a mosonmagyaróvári mentőknek a jótékonysági horgászversenyen összegyűlt több mint egymillió forintot

Akár 1,2 millió forint is összegyűlhet a mosonmagyaróvári mentőszolgálatnak.

Mészely Réka

A mosonmagyaróvári térségből az Év embere címet viselő Horváth Imre mellé állt az Autóház-Barta Kft., Barta Zsuzsanna, Barta Attila és Sepelye Kitti.

Fotó: Kerekes István

A Szent Kristóf Mosonmagyaróvár és Kistérsége Közhasznú Mentőalapítvány az adó egy százalékából is évről-évre szép összeget gyűjt össze, ami a mentőszolgálat és munkatársainak elismertségét is jelzi. És nem volt ez másként múlt hét végén sem: ahogy arról mi is beszámoltunk, az ő javára szerveztek jótékonysági horgászversenyt Halásziban. Az adományt, mely mára meghaladta az egymilliót – és további összegeket is várnak –, szerdán adták át a szervezők. 

A mosonmagyaróvári térségből az Év embere címet viselő Horváth Imre mellé állt az Autóház-Barta Kft., Barta Zsuzsanna, Barta Attila és Sepelye Kitti. 
– Az Autóház-Barta Kft. nevében nagyon szépen köszönjük Horváth Imrének, hogy cégünkre gondolt a rendezvény névadó szponzoraként. Célünk a 800.000 forint adomány elérése volt, meglepetésünkre, több mint 1 millió forint gyűlt össze, a rengeteg felajánlásból, amit a horgászoknak, helyi vállalkozóknak, önkéntes segítőknek köszönhetünk – emelte ki Barta Zsuzsanna, a cég ügyvezető igazgatója. Hozzátette: "A mentőalapítvány számunkra különös jelentőséggel bír, hisz látjuk, hogy 24 órában erejükön felül szolgálnak."

Az adományt szerdán adták át Medvácz Péternek, a mentőalapítvány kuratóriumi tagjának. Horváth Imre hangsúlyozta, a mentőszolgálat támogatására minden bizonnyal 1,2 millió forint is összejöhet, hiszen még további összegeket is várnak. 
Amint arról a napokban írtunk, a támogatásból egy fedett gépkocsibeállót és egy zárt biciklitárolót készítenek a szolgálat udvarára. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában