Önt ki gyógyítja?

2023.02.20. 15:59

Elindult a szavazás a Szent-Györgyi Albert Orvos díjra, Győr-Moson-Sopronból sokan vannak az esélyesek között!

A Szent-Györgyi Albert Orvos díj szavazás hétfőn megkezdődött. A szavazás öt megyében zajlik, (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Fejér, Veszprém) amit hat régióra osztott a szavazás kezdeményezője. Az Északnyugat-Magyarország lista jelöltjeire március 20.-ig lehet leadni a szavazatokat az online felületen.

kisalfold.hu

A Szent-Györgyi Albert Orvos díjra jelöltek között van Schendl Roland ortopéd orvos is.

Forrás: Kisalföld Archív

Fotó: Rákóczy Ádám

Hétfőn elindult a Szent-Györgyi Albert Orvosi díj 2023-as szavazása. Szavazni lehet számos Győr-Moson-Soproni orvosra is a linken keresztül, ITT >>

A szavazás egy hónapon keresztül, március 20-ig tart, a Díjátadó Gála 2023. április 12-én lesz Budapesten.

A szavazatok jelenlegi állása ezen a honlapon megtekinthető >>

Épp az ügyeletében értük utol Schendl Roland doktor urat, aki cikkünk írása idején az első helyen áll a szavazatok száma tekintetében. 

– Nekem az is meglepetés volt hogy jelölte  a szavazást nem is néztem még - mondja a traumatológus. - Örülök, hogy ilyen sokan vannak tőlünk Győrből. A kórházra is jó fényt vet, de szerintem ennél is fontosabb, hogy a szürke hétköznapokban jól esik az embernek ha kap egy elismerést, két kedves szót, hogy jól végzi a munkáját.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában