Elhajtottak a tettesek

3 órája

Ön látta a balesetet ? - Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség két közlekedési balesettel kapcsolatban, ugyanis a sofőrök elhagyták a helyszínt.

Kisalföld.hu

Mutatjuk az eseteket:

Ismeretlen személy 2024. október 5-én 18 óra 21 óra között az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett Győrben, az Egyetem tér 1. szám alatt található parkoló területén. Egy várakozóhelyre hajtott be, amikor is nem tartott megfelelő oldaltávolságot a már ott várakozó Hyundai I30 típusú személygépkocsinak, és neki ütközve a járműben kárt okozott.

A másik eset, Győrben, a Tihanyi Árpád úton történt 2024. október 9-én 16 óra 40 perc körül.  Egy kék színű Ford Fiesta típusú, és „KJW” betűjelzésű személygépkocsival egy ismeretlen sofőr haladása során sávváltásba kezdett és nekiütközött egy Fiat 199 típusú személygépkocsinak. A balesetben a sértett gépjárműben kár keletkezett.

A baleseteket követően az ismeretlen sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

Az elkövetők beazonosítása, illetve a körülmények tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9026 Győr, Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában