Pofátlan tolvajok

3 órája

Kalandos úton kerültek elő a Gönyűről ellopott értékes hajók - Cikkünk is segített

A múlt pénteken számoltunk be arról, hogy amíg az árvíz idején Gönyűn mindenki a védekezéssel volt elfoglalva, a falu egyik forgalmas utcáján fényes nappal loptak el két kishajót egy lezárt területről.

Barki Andrea

Pont akkor, amikor a szomszéd utcában egy kigyulladt családi ház oltása miatt elég nagy nyüzsgés volt a környéken. A tolvajok lopott katonai rendszámmal és sárga villogóval felszerelt autóval tevékenykedtek teljes lelki nyugalomban.

A hír megjelent a hajós- és a közeli települési közösségi oldalakon, lapunk már pénteken megírta az online felületen, illetve szombaton a Kisalföld újságban is megjelent. Szombaton délután értesített bennünket a hajók tulajdonosa, úgy néz ki, megvannak az ellopott ingóságok. Este a közösségi oldalakon már meg is osztották a jó hírt: végszóra csak hazahoztuk a hajókat! Köszönjük a sok-sok segítséget mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez! A rendőrség a továbbiakban teszi a dolgát az elkövetőkkel kapcsolatban.

Szombaton este meglettek az ellopott hajók. 
Fotó: Gönyűi lakosok Facebook

Videó a nem mindennapi lopásról

– Szombaton kaptunk egy bejelentést arról, hogy egy győri ingatlanon találhatók a hajók. A terület tulajdonosát valószínűleg a Kisalföld újságban szombaton megjelent cikk ösztönözte arra, hogy értesítsen bennünket. Felhívtuk a rendőrséget, akik nagyon együttműködőek voltak, kivonultak a helyszínre.

Mi nem voltunk otthon, ezért a megbízott gondnokunk is azonnal is elindult, hogy azonosítsa a hajókat. Valóban, a mi ellopott hajóink voltak egy győri telken lerakva. A rendőrség megtette a megfelelő intézkedéseket. Az ügyben nyomozás folyik, a hajókat biztonságos helyre szállítottuk. Nagyon szépen köszönjük a közösség, a barátok, a rendőrség munkáját a hajók megtalálásában – zárta a tulajdonos a beszámolóját.

Tavaly szintén közrejátszott egy csónak megtalálásában, hogy nálunk is olvashattak az eltűnéséről:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában