Vádirat

2024.08.24. 15:25

Pofon a dudálásért - Megütött egy nőt a férfi Komáromban

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfi ellen, aki pofon ütötte a nőt, aki rádudált a parkolóban.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a férfi 2023. szeptember 10-én 9.45 körül a komáromi áruház parkolójában beszélgetett, amikor a sértett nő a gépkocsijával megérkezett és az áruház parkolóban a kijelölt helyre szeretett volna parkolni. Ekkor a sértett dudálva jelezte a férfinak a parkolási szándékát. A férfi a nő kérésének eleget tett ugyan, arrébb állt, azonban szitkozódásba kezdett, majd kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsított oly módon, hogy a gépkocsi lehúzott ablakán keresztül egy alkalommal, tenyérrel megütötte a nőt, akinek ennek következtében leesett a szemüvege a fejéről. A nőnek a bántalmazás következtében látható sérülése nem keletkezett - írta közleményében a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen eléletű férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás nélkül pénzbüntetést szabjon ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában