Baleset

2024.08.12. 16:24

Megsérült egy utas a győri buszpályaudvaron - Részletekkel frissítve

Kisalföld.hu

Frissítve:

"A baleset a járat indulását megelőzően történt. Az autóbusz-vezető az utasbeszállítást végezte, amikor észlelte, hogy az egyik utas véletlenül rácsukta a csomagtér ajtaját a másik utas fejére, amely vérezni kezdett. A Országos Mentőszolgálat munkatársai az értesítés után hamar a helyszínre érkeztek, ahol az utast ellátásban részesítették, majd megfigyelésre kórházba szállították. Utasunknak jobbulást kívánunk" - osztotta meg a baleset részleteit megkeresésünkre a Volánbusz Kommunikációs Igazgatósága.

Korábban írtuk:

Baleset történt hétfő délelőtt 9.40-kor, a győri vidéki buszpályaudvarról Balatonfüredre közlekedő Volánbusz indulásánál. Olvasóink információi szerint a csomagtartó ajtajának lecsukásakor egy utas feje megsérült. 

Érdeklődésünkre a mentők közölték, az eset kapcsán egy nőt könnyebb fejsérüléssel szállítottak munkatársaik helyszíni ellátást követően kórházba. 

Írtunk a Volánbusznak, amint válaszolnak, közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában