Halálos baleset

2024.08.31. 07:59

Meghalt a házaspár, akiknek kamion préselte trélernek az autóját az M1-esen - videó

Szörnyű részletek derültek ki a balesetről, amely az M1-es autópályán történt Ács térségében augusztus 27-én éjszaka. Egy 62 éves férfi és 54 éves felesége szörnyethalt, amikor az autójukat letarolta egy kamion, majd egy kocsikat szállító trélernek préselte azt. A TV2 felvételein látható, hogy a személyautón szinte egy ép elem sem maradt.

Kisalföld.hu

Ahogyan arról a kemma.hu beszámolt, szörnyű baleset történt az M1-es autópályán Ács térségében augusztus 27-én, kedd éjszaka. Szörnyethalt egy 62 éves férfi és 54 éves felesége az autójukban, miután egy kamion letarolta, majd egy kocsikat szállító trélernek préselte azt. A Tények sokkoló videójában látszik, hogy az autón szinte egy ép elem sem maradt. A motorháztető behajlott és összegyűrődött, a kocsi teteje beszakadt, ajtaját a tűzoltók vágták le. A brutális balesethez négy helyről riasztottak tűzoltókat.

A kamionos Győr felé ment, amikor menet közben elaludhatott a sofőr, és a belső szalagkorlátnak ütközött, ahol több száz méteren keresztül ment egyenesen, ám ezután átszakította a szalagkorlátot. Egy autós, megúszva az ütközést, épphogy elment előtte, a következő kocsit azonban hatalmas erővel letarolta le a monstrum, majd a parkolóban álló másik kamionnak nyomta azt. A Tények animációt is készített arról, hogy történt a baleset.

A török kamionsofőrt őrizetbe vette a rendőrség. Büntetőeljárást indítottak ellene. A parkolóban szabálytalanul várakozó lengyel rendszámú autószállító tréler sofőrje ellen szabálysértési eljárás indult.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában