Keresik

2024.07.20. 06:05

Továbbra is keresik a gázolót - Sorséra hagyta a kerékpárost és elmenekült

F. Roland győri lakos még mindig szökésben van. A gyanú szerint a férfi gázolt halálra egy szabályosan közlekedő kerékpárost Ikrény közelében.

Kisalföld.hu

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy segítségnyújtás nélkül hajtott el a gázolás helyszínéről július 9-én este 10 órakor egy sötét zöld Mercedes ML típusú személy-gépjárművel.

A bűncselekménnyel gyanúsított F. Rolandot a rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi. A Győr-Moson-Sopron Vérmegyei Rendőr-főkapitányság elfogató parancsot adott ki ellene. 

Kérik, hogy aki a férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik,jelentkezzen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (9026 Győr, Szövetség út 17.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon. Az elkövetéssel gyanúsított fotója rendőrség oldalán megtekinthető. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában