Segítségnyújtás nélkül

2024.07.18. 16:15

Győri férfi ütött el egy kerékpárost, aki a helyszínen meghalt, a sofőr elhajtott – A rendőrség keresi a tettest

A balesetet követően a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Kisalföld.hu

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított veszélyhelyzetben vagy a segítségnyújtásra egyébként is köteles személy által elkövetett halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az elfogatóparanccsal körözött F. Roland győri lakos ellen - olvasható a rendőrség oldalán.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy július 9-én este 10 óra körül egy sötét zöld Mercedes ML típusú személygépjárművel közlekedett a 84125 számú úton az 1. sz. főút felől Ikrény irányába. Haladása során elütötte az előtte szabályosan kerékpárral közlekedő személyt, aki a helyszínen életét vesztette.

A balesetet követően a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mindezek alapján vele szemben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsájtott ki. 

További részletek, és fotó a gyanúsítottról.

A fotó illusztráció

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában