Baleset két utassal

2024.07.23. 09:51

Betintázva borult az árokba autójával a női sofőr Nyergesújfalun

Ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki ittasan vezetett gépkocsival árokba hajtott idén márciusban.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a nő március 15-én 19 óra 40 perc körüli időben Nyergesújfalu lakott területén a Kossuth Lajos utcában Lábatlan irányából Tát felé közlekedett személygépkocsijával ittas állapotban, közben két utast is szállított.

Orral az árokban a balesetet szenvedett jármű.

Bódultsága miatt letért az úttest jobb oldalán majd az útpadkának ütközve ezt észlelte és korrigálni próbált. Mindezt úgy, hogy a jármű elejét hirtelen balra rántotta a főutat keresztezve. Az út bal oldalán kiépített 4 méter mély árokban állt meg végül a kocsival. A jármű vezetésekor a nő közepes fokban volt ittas.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a nővel szemben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában