Árokba csapódott az autó

2024.05.31. 07:15

Tragédia - Hatéves kisgyerek vesztette életét az M1-es autópályán történt balesetben - frissített hír

A rendőrök a szemlét és a műszaki mentést befejezték az autópálya Öttevény melletti szakaszán történt, tragikus balesetnél.

Kisalföld.hu

A hatéves gyermek kirepült a kocsiból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

Péntek, 17.07 - Halálos baleset

Halálos baleset történt péntek reggel nem sokkal hat óra után az M1-es autópályán Mosonszentmiklós környékén, miután egy sofőr megcsúszott az úton, majd az árkon átrepülve a kerítésnek csapódva állt meg – adta hírül a Móvárpress.

A román rendszámú autóban összesen öt ember utazott, három felnőtt és két gyermek. Információik szerint a hatéves gyermek kirepült a kocsiból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A másik gyermeket könnyű, a felnőtteket pedig súlyos sérülésekkel vitték a győri Petz-kórházba. 

Korábban - Árokba csapódott egy autó az M1-esen, Öttevény térségében - térkép

Frissítés: A rendőrök a szemlét és a műszaki mentést befejezték az autópálya Öttevény melletti szakaszán történt balesetnél - írta a rendőrség honlapján.

Árokba csapódott egy gépkocsi az M1-es autópálya 138-as kilométerszelvényénél, Mosonszentmiklós térségében, a Mosonmagyaróvár felé vezető irányban. A járműben öten utaztak. A műszaki mentési munkálatokhoz a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, mellettük a társhatóságok is a helyszínen dolgoznak. A baleset miatt egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon - írta a katasztrófavédelem.

A rendőrség közleménye szerint Az M1-es autópálya 138-as kilométerszelvényében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon május 31-én 6.10 körül egy gépjármű árokba csapódott. A mentés és a szemle idejére a rendőrök a pálya egyik sávját lezárták, torlódásra kell számítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában