Vezetői számvitel

2024.07.13. 12:00

Sikerrel zárult az első egyetemi-kamarai mikroképzés Győrben

A Széchenyi István Egyetemmel együttműködésben indította el a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024 áprilisában az első, tanúsítványt adó mikroképzést, a vezetői számvitelt.

Kisalföld.hu
Végzett az első csapat.
Fotó: GYMS Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Mint arról az iparkamara hírlevele beszámolt, a vállalkozókkal való együtt gondolkodás során pár éve fogalmazódott meg a gondolat, hogy a kamara a vállalkozásvezetők fejlődését is támogassa. A vállalkozásoktól kapott jelzések olyan képzésekre mutattak igényt, amelyek egy-egy részterületre koncentrálnak, a gazdaság és az ipar kompetenciafejlesztési kihívásaira válaszolnak, s rövid idő alatt adnak magas szintű, gyakorlatban azonnal hasznosítható tudást. Erre válaszként született meg a mikrotanúsítványt nyújtó képzések koncepciója. 

Az első mikroképzés, a vezetői számvitel 2024 áprilisában indult és júniusban ért véget. 13 vállalkozásvezető tett sikeres vizsgát és vehette át mikrotanúsítványát kis ünnepség keretében, ahol Pintér-Péntek Imre kamaraelnök, dr. Filep Bálint, az egyetem elnöke és prof. dr. Friedler Ferenc, az egyetem rektora is köszöntötte a képzést elvégzőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában