Könnyebb ügyintézés

2024.07.25. 17:38

Megnyitotta új irodáját az MVM Sopronban

Elköltözött az MVM ügyfélszolgálati irodája a korábbi helyéről, s egy új és modern környezetben, az Inkubátorházban kapott helyet július 22-től, ahol immár egyszerre intézhetik áram- és gázszolgáltatással kapcsolatos energiaügyeiket, valamint gázhálózati ügyeiket is az ügyfelek.

Papp Fanni

Az MVM új ügyfélszolgálati iroda a Verő József 1. szám alatt található Inkubátorházban kapott helyet, a földszinten. Ugyan az ügyfeleket már itt fogadják július 22-től, azonban a hivatalos átadót július 25-én tartották meg. A megnyitó rendezvényen Farkas Ciprián polgármester is részt vett, a megjelenteket pedig Tamáska József, az MVM általános vezérigazgató-helyettese köszöntötte. 

Tamáska József kiemelte, Sopront kiemelt helyszínként tartják számon, ugyanis közel 10 éve nyitották meg a városban az állandó ügyfélszolgálati irodát, ahol 2023-ban már több mint 15 ezer ügyfele intézte gázügyeit. A megújult irodában pedig ezentúl az ügyfelek immár közel 250 négyzetméteren, 8 ügyfélpultnál, kényelmesen és gyorsan intézhetik áram- és gázügyeiket a hét minden napján, változatlan nyitva tartás mellett.

- Az MVM elkötelezett a szolgáltatások folyamatos fejlesztése iránt mind a személyes, mind az online ügyfélkapcsolati csatornák terén. Idén június 30-án, az E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvadásával a társaságcsoport újabb mérföldkőhöz érkezett: Magyarországon ezentúl az egyetemes áram- és földgázszolgáltatást már kizárólag egy cég, az MVM Next nyújtja. Ezzel még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik az energiaügyek intézése az újonnan érkezett, mintegy 2,5 millió ügyfele számára is - részletezte a vezérigazgató-helyettes.

Farkas Ciprián a beszédében hangsúlyozta, minden eddiginél fontosabb az energiabiztonság. - Ennek az irodának a jelentősége abban áll, hogy minden magyar háztartásba érkező energia az MVM közreműködésével történik. Az MVM garantálja a magyar családok rezsicsökkentett energiájának az ellátás biztonságát - mondta.

Az új irodában hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8 órától 14-ig, illetve szerdán 8-20 óra között várják az ügyfeleket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában