Boltnyitás

2024.07.07. 09:24

Győrben nyílt meg a tizedik hazai Wolt Market

A GKID e-kereskedelmi rangsorában az FMCG kategória legnagyobb növekedést elérő üzlethálózata, a Wolt Market hat budapesti és három vidéki helyszín után egy győri egységgel bővül. A Wolt Market, a Wolt online szupermarketje 21 országban van jelen, közülük csak Finnországban és Izraelben rendelkezik több üzlettel, mint Magyarországon - írta közleményében a Wolt.

Kisalföld.hu

Forrás: Wolt

A Wolt Market egy vásárlók nélküli bolt, amely a bevásárlás kényelmes és gyors formáját biztosítja: a Wolt felhasználói az applikáción keresztül rendelhetnek a Wolt Market kínálatából, a megrendelt termékeket pedig akár 30 percen belül házhoz szállítja a Wolt futár partnere. A Wolt Marketből vásárlás több előnnyel is jár: egyszerű, elkerülhető vele az autózás, tömegközlekedés, sorban állás, és még cipekedni sem kell.

A győri Wolt Market 700 négyzetméteren és összesen három emeleten terül el, az árukínálat pedig már induláskor több mint 4000 féle termékből áll, köztük számtalan frissáru (zöldség, gyümölcs, friss pékáru), állateledel, háztartási termék vagy papír-írószer is megtalálható. Hétköznap és hétvégén is reggel 8 és este 10 között lehet leadni a rendeléseket.

“Mozgalmas év az idei, hiszen már a második vidéki üzletünket nyitjuk 2024-ben és túl vagyunk egy nagy budapesti költözésen is. Nagy örömünkre szolgál, hogy Győrrel együtt immár öt magyarországi városban vagyunk jelen és célunk, hogy idővel mindenki számára elérhetővé tegyük a mindennapi szükségletek beszerzésének ezt a kényelmes és egyszerű módját.” - nyilatkozta Törös Gábor, a Wolt Market ügyvezető igazgatója a győri üzletnyitás kapcsán.

Friss élelmiszereket és ásványvizet rendelünk leggyakrabban a Wolt Marketről

Magyarországon 2023-ban a legtöbb Woltos rendelést a Wolt Market Keleti teljesítette, amely nemzetközi összevetésben is kiemelkedően erős helyszín, 2023 novemberétől 8 héten keresztül ugyanis a legforgalmasabb üzlet volt a teljes Wolt Market hálózatban.

Idén a Wolt Marketekből eddig leginkább friss élelmiszereket, főleg zöldségeket és gyümölcsöket, valamint szénsavmentes ásványvizet és üdítőt rendeltek a magyar Wolt-felhasználók.

Top 10 élelmiszercikk a Wolt Marketen 2024-ben:

1. Banán
2. Kígyóuborka
3. 2.8%-os tej
4. Fürtös paradicsom
5. Szénsavmentes ásványvíz
6. Kóla
7. Csirkemellfilé
8. Mandarin
9. Vöröshagyma
10. Tojás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában