Ingatlan

2024.06.30. 08:30

Édeni otthon egy karnyújtásnyira Győrtől

Költözzön egy bájos faluba, ahol a természet és a vidéki élet minden előnyét élvezheti. Az ingatlan felújításra szorul, de a lehetőségek szinte végtelenek. A telek 4500 négyzetméter, van állattartásra alkalmas épület és borospince és saját akácos, így az önfenntartó gazdálkodáshoz is minden adott.

Kisalföld.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Mindig is álmodoztál egy erdő melletti, csendes, falusi környezetről? Ahol madárcsicsergésre ébredhetsz távol a szomszédoktól? Ahol megvalósíthatod az önfenntartást? Ha ezekre IGEN a válaszod, akkor ez a hirdetés NEKED szól!

Ebben a bájos, kb. 120 m²-es családi házban a természet és a vidéki élet minden előnyét élvezheted. A csendes, békés utcában található ingatlan mindössze egy rövid autóútra van Győrtől, így a városi kényelem is kézre esik.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház tágas és kényelmes, 3 szobával rendelkezik, így ideális választás lehet 2-3 gyermekkel rendelkező családoknak. De ami igazán különlegessé teszi, az a hatalmas, több mint 4500 m²-es telek. Itt a lehetőség az önfenntartó életmódra: állattartásra, növények ültetésére és kertészkedésre.

A telek része egy gyümölcsfákkal és szőlőlugassal beültetett kert, amelyben akár saját zöldségeket és gyümölcsöket is termeszthetsz. Az erdő közelsége pedig garantálja a friss levegőt és a nyugalmat. A saját akácos pedig a tüzelőt télire.

Emellett a kertben található egy garázs, egy állattartásra alkalmas épület, egy borospince és egy üvegház is. Az üvegház váza ép, csak polikarbonát fedést igényel. Ezek a kiegészítők lehetőséget teremtenek egy kreatív és gazdag kertészeti élményhez.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház állapota felújítandó, de a lehetőségek végtelenek. A fűtést egy hatékony vegyes tüzelésű kazán biztosítja, és gázcsonk is van a kertben. Igény esetén szakemberek ajánlásával tudunk a segítségedre lenni. Az ingatlan belsejéről emailben tudok képeket küldeni.

Ha olyan otthont keresel, amely közel van a városhoz, mégis a természet közelségében élhetsz, ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget.

Ne habozz, keress minket még ma, és válj részévé ennek a bájos kis falusi életnek!”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában