2024.05.10. 17:03
Erhardt Zoltán, soproni tulajdonos átvette az Év Vendéglőse díjat
Erhardt Zoltán lett 2023-ban az Év Vendéglőse, erről még januárban döntött a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tagsága. Most egy harmincfős, szakemberekből álló delegáció hozta el a díjat a Sopron poncichter negyedében található étterembe, ahol nagy örömet szereztek vele a tulajdonosnak. A díjat Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke adta át.
Büszkék az elismerésre
Minden vendéglősnek az álma ez a díj. A legfontosabb számunkra természetesen a vendég elégedettsége, de ez csak szakmai alázattal, odafigyeléssel és folyamatos tanulással nyerhető el
- mondta az elismerés átvételekor Erhardt Zoltán. Hozzátette, olyan helyre teszik ki a díjat, hogy minden vendég észrevegye, mert ez egy olyan szakmai elismerés, amire igazán büszkék.
- Immár tradíció, hogy az elnökséggel együtt a tagok közül is megpróbálnak a lehető legtöbben részt venni az átadóünnepségen, hogy aki esetleg még nem járt itt, megnézze ki kapta idén a díjat - tette hozzá a büszke étteremtulajdonos, körbemutatva az ünneplő vendégseregen.
Zoltán a siker titkát a folyamatos megújulásban látja, de rendkívül fontos szerinte a jó csapatmunka, a minőségi alapanyagok használata és a szakmai képzés is. Erről bővebben a szakmai siker kihirdetésekor beszélt lapunknak.
Az Év Vendéglőse díjról
Az Év Vendéglőse elismerést 2001-ben alapította a Magyar Vendéglátók Ipartestülete. A díj odaítélésénél fontos szempont az eredményesen végzett munka, a vendéglős társadalom tekintélyét öregbítő, tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység is. A díjazott olyan vendéglős kell hogy legyen, aki szakmaszeretetével, tudásával példaképül szolgálhat a felnövekvő generációk és a pályatársak számára.
Erhardt Zoltán, soproni tulajdonos átvette az Év Vendéglőse díjat
Fotók: Máthé Daniella