Minden pillanatát élvezte

3 órája

Tündérszépek 2024 – A soproni Magyar Dóra életre szóló barátságot kötött a szépségversenyen – fotók

Nemrég rendezték meg a Mediaworks Tündérszépek 2024 országos szépségversenyét a fővárosi Danubius Hotel Heliában. A megmérettetésen a soproni Magyar Dóra, és a győri Algács Lia képviselték vármegyénket, utóbbi lány végül a verseny közönségdíjasa lett. Magyar Dóra ugyan helyezést nem ért el, de nem bánta meg hogy jelentkezett a versenyre. Tündérszépek 2024 – lezárult a Mediaworks nagyszabású versenysorozata.

Kisalföld.hu

A Tündérszépek versenysorozat fő üzenete az volt, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak hölgyek a megméretésen. A szépségverseny zsűrijét Köllő Babett, színész, táncos, műsorvezető, Kárpáti Rebeka modell, szépségkirálynő, dr. Márton Beatrix, EuropeFace modellügynökség alapítója és vezetője, valamint a Bors képviseletében Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője alkotta, akik a döntő gálaműsorán árgus szemekkel figyelték a kifutóra lépő lányokat. 

Tündérszépek 2024 – A soproni Magyar Dóra (a felvételen balra) életre szóló barátságot kötött a szépségversenyen.
Tündérszépek 2024 – A soproni Magyar Dóra (a felvételen balra) életre szóló barátságot kötött a szépségversenyen. 

A résztevők az első körben farmerben és pólóban sétáltak végig a kifutón, a második alkalommal az úgynevezett „fitness tourt” láthatta a zsűri és a közönség (ez a forduló váltotta fel a fürdőruhás bemutatkozást), itt a versenyzők sportruházatban mutatták meg magukat. Végül elegáns estélyi ruhában vonultak fel a lányok, akiknek rekordidő alatt kellett átöltözniük az utolsó megméretésre. 

– Ugyan a korona nem az én fejemre került a versenyen, de úgy gondolom, hogy rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam a Tündérszépek szépségversenyen. Annak ellenére, hogy nem nyertem, nagyon pozitívan és mosolygósan jöttem el a versenyről, és nagyon boldog voltam, hogy megélhettem minden pillanatát, és hogy egyáltalán ideáig eljuthattam a versenyen – fogalmazott portálunknak a soproni Magyar Dóra. 

Tündérszépek – Dóra folytatja a modellkedést

Mint mondta: kezdetben a résztvevő lányoktól kicsit tartottam, és attól is, hogy lesznek majd konfliktusok közöttünk. De szerencsére nem így volt, és nagyon jó társaság alakult már ki a döntő előtt is. 

Tündérszépek 2024 – A soproni Magyar Dóra (balra) sajnálja, hogy a korona nem az ő fejére került a versenyen, de rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodott a Tündérszépek szépségversenyen.
Tündérszépek 2024 – A soproni Magyar Dóra (balra) sajnálja, hogy a korona nem az ő fejére került a versenyen, de rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodott a Tündérszépek szépségversenyen. 

– Mindenki segített a másiknak, ahol csak tudott. Emellett életre szóló barátságokat is kötöttem. Tudom, és biztos vagyok benne, hogy folytatnom kell ezt a pályát, és nem szabad, hogy abbahagyjam. Többen említették hogy szerintük a három legszebb között kellett volna végeztem, sőt volt olyan lány is, aki azt mondta, hogy félt tőlem, mert biztos volt benne, hogy jó helyezést érek el. Ez sajnos nem sikerült, de nem csüggedek – tette hozzá Dóra.

A fiatal lány azt is elmondta, hogy amikor a színpadra lépett remegett keze-lába, de próbálta megnyugtatni magát, és élvezni a gálaműsort. 

– Mindenki nagyon segítőkész volt, és a zsűriben is pozitívan csalódtam. Ha elfelejtettem volna mosolyogni, elég volt csak rájuk nézni. Támogatóan rám mosolyogtak, biztattak, és segítettek –mondta el portálunknak Magyar Dóra. 

Tündérszépek 2024 – A soproni Magyar Dóra nem hagyja abba a modellkedést.
 

A soproni szépség bevallása szerint az estélyi ruhás felvonulásban érezte magát a legjobban, hiszen az eseményre gyönyörű ruhákat varrtak a lányokra, akik magabiztosan állhattak a színpadra. Magyar Dóra ugyan helyezést nem ért el a versenyen, de nem bánta meg hogy jelentkezett, és mindenképpen folytatni szeretné modell karrierjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában