Még lehet szavazni!

2024.09.14. 11:00

Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra a gyógyítás erejét választaná különleges képességnek – fotók

Célegyenesébe érkezett a Tündérszépek 2024 versenye. Az országos döntőt szeptember 29-én, vasárnap rendezik meg a fővárosban. Magyar Dóra Sopronból, Algács Lia pedig Győrből képviseli vármegyénket a 22 legszebb lány között. Tündérszépek 2024 – hamarosan itt a finálé pillanata.

Kisalföld.hu

Célegyenesébe érkezett a Tündérszépek 2024 versenye. Az országos döntőt szeptember 29-én, vasárnap rendezik meg a fővárosban. Magyar Dóra Sopronból, Algács Lia pedig Győrből képviseli vármegyénket a 22 legszebb lány között. 

Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra a gyógyítás erejét választaná különleges képességnek.
Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra a gyógyítás erejét választaná különleges képességnek.

Lia kiskora óta vesz részt különböző szépségversenyeken, a győri lány nyolc évig szertornázott, élsportolóként, számtalan versenyen vett már részt Európában. A jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel, szeretné, hogyha sikeres lenne ezen a téren. Mint mondja: dédelgetett álom számára ez a jövőkép, amiért megpróbál minél többet tenni. 

A soproni Magyar Dóra szintén régóta érdekli a modellkedés világa, hat éve követi nyomon a különböző szépségversenyeket az országban, köztük a Tündérszépeket is. A fiatal lány 22 éves, szeretné, hogy beinduljon karrierje a modellkedés világában. Emellett örömmel venne részt reklám és termékfotózásokon is. 

Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra Sopronból jelentkezett a szépségversenyre, érte is szoríthatunk hamarosan a döntőben.
Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra Sopronból jelentkezett a szépségversenyre, érte is szoríthatunk hamarosan a döntőben.

A napokban tizenkét kérdést tettünk fel a Tündérszépek vármegyei versenyzőinek, hogy olvasóink is jobban megismerhessék őket. Nem csak a kedvenc idézetükre voltunk kíváncsiak, hanem arra is, hogy miként képzelik el életük egy tökéletes napját, milyen tulajdonságukat cserélnék le azonnal, vagy hogy mi a legfontosabb számukra az életben. Őszintén mesélték el lapunknak, hogy miért a leghálásabbak az életben, osztották meg véleményüket arról, hogy melyik hely jelenti számukra a legnagyobb nyugalmat. Elárulták azt is, hogy kire a legbüszkébbek, és hogy mi életük legfőbb vágya.

Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra, Sopron, 22 éves 

– Mi a kedvenc idézeted? 

– Ezt az idézetet régebben olvastam már, sajnos nem tudom kitől származik és pontosan hogyan volt megfogalmazva, de a következő a lényege: „Nem kell más lángját eloltanod, ahhoz, hogy a tiéd szebben ragyogjon”. 

– Mi az, ami mindig felvidít? 

– Egy nehéz napomon egy ölelés, pár jó szó mindig segít. 

– Melyik a kedvenc évszakod és miért? 

– A nyár a kedvenc évszakom. Szeretem a meleget, a napsütést. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok ebben az évszakban. 

– Milyen számodra egy tökéletes nap? 

– Az én tökéletes napomon együtt van a család, ahol egy produktív napot töltünk el együtt. 

– Miért vagy a leghálásabb az életben? 

– A családomért, hogy ilyen szerető közegben nőhettem fel és élhetek most is. 

– Milyen tulajdonságod cserélnéd le? 

– Nem tudom jól beosztani az időmet. Sokszor úgy érzem, hogy nem jutok egyről a kettőre. Örülnék neki, ha hatékonyabban tudnám beosztani az időmet. 

– Hova utaznál el most azonnal? 

– Egy homokos tengerpartra, ahol meleg van és süt a nap. 

– Milyen különleges képességet szeretnél, ha választhatnál egyet? 

– A gyógyítás erejét választanám. Leginkább azért, hogy tudjak olyan embereknek segíteni, akiken a jelenlegi orvostudomány még nem képes. 

Melyik hely jelenti számodra a legnagyobb nyugalmat? 

– Az a hely, ahol a családom van. 

– Mit gondolsz, mi a legfontosabb az életben? 

– Nem tudnék egy dolgot kiemelni. Szerintem az életben elengedhetetlen az őszinteség, a mások tisztelete, megbecsülése, a szeretet és a kitartás. 

– Kire vagy a legbüszkébb? 

– Több családtagomra vagyok büszke, de talán a Mamámat emelném ki. A élet számos komoly megpróbáltatás elé állította, de ő mindig igyekezett felállni és a legrosszabb dolgokban is a pozitívat keresni. 

– Mi életed legfőbb vágya? 

– Egy egészséges, hosszú, boldog élet családomnak és szeretteimnek.

A huszonkét döntőbe jutott hölgy a döntőig még egyszer versenybe száll egymással az online térben. A koronázás joga ugyanis a közönséget is megilleti. Az utolsó szavazási szakaszban tehát olvasóink is koronázhatnak. 

Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra szeretné, hogy beinduljon karrierje a modellkedés világában. Emellett örömmel venne részt reklám és termékfotózásokon is.
Tündérszépek 2024 – Magyar Dóra szeretné, hogy beinduljon karrierje a modellkedés világában. Emellett örömmel venne részt reklám és termékfotózásokon is.

A kisalfold.hu hírportálunk látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket az általuk favorizált hölgyre vagy hölgyekre. 24 napjuk lesz tehát arra, hogy döntsenek a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről. 

Egy napon egy jelöltre csupán egyszer lehet szavazni, viszont több jelölt is értékelhető egy 1-től 10-ig terjedő skálán. A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák vártak. Hamarosan mindketten a fővárosba utaznak, hogy a finálé előtt felkészítő táborban vegyenek részt. 

A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember 29-én, vasárnap rendezik meg Budapesten. A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában