Önkéntes akció

2 órája

72 óra kompromisszum nélkül: Sopronban is közel száz diák csatlakozott a szemétszedéshez és avargyűjtéshez - fotók

A "72 óra kompromisszum nélkül" országos ifjúsági akcióhoz idén is csatlakozott Sopron, melynek keretében közel száz diák a város több helyszínén szedett szemetet, és gyűjtött avart.

Kisalföld.hu

Az ifjúsági akció, a 72 óra kompromisszum nélkül immáron 18. alkalommal valósult meg Sopronban a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében. A 72 óra kompromisszum nélkül célja, a Magyarország fiatalságát közös összefogásra hívni, hogy együtt tegyenek másokért. Országszerte a fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon keresztül teljesítenek feladatokat.

kompromisszum
Idén is szorgalmasan szedték a szemetet és gyűjtötték az avart a soproni diákok a 72 óra kompromisszum nélkül akció keretében. Fotó: Máthé Daniella

Kompromisszum nélkül dolgoztak a soproni diákok

A soproni akcióban közel száz diák vett részt, akiknek élenjárói a soproni Eötvös József Evangélikus Középiskola diákjai. Az egyenpólót viselő fiatalok négy óvodában, illetve a Deák téren tevékenykedtek szombaton. A kezdeményezéshez ezúttal is csatlakozott Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában