Kocsmaturista a győri túráról - Meglepetés koncert, állatok farsangja és remek társaság + Fotók, videó

A túravezető és a "turisták" is sok élménnyel gazdagodtak. Már a folytatáson gondolkodnak a győri Októberfest szervezőivel.

Dániel Viktória

Fotó: Krizsán Csaba

- Győr egy kis Lengyelország. Nagy kultúrája van a shot koktéloknak és a melegszendvicseknek, ami arrafelé jellemző. Sőt saját shot koktélja is van a városnak a bulonga, ami nekem személy szerint nagyon ízlett – mesélt élményeiről Csanádi Tibor Ulu, a Kocsmaturista.

Győrieknek is lehetett újat mutatni

A második győri Októberfestre számos újdonsággal készültek a szervezők. Köztük az első győri kocsma túrával, melynek Csanádi Tibor Ulu volt házigazdája, aki már 3748 sörözőben megfordult és örömmel osztja meg történeteit és tapasztalatait az érdeklődőkkel.

- Nagyon jól sikerült az este. Az emberek többsége nem is gondolja mennyi teendő van a túrát megelőzően, de az élmények és a visszajelzések mindenért kárpótolnak.

Csanádi Tibor Ulu elmondta, sok helyen járt már Győrben, de a felkészülés során rengeteg újdonságot tudott meg a városról és a meglátogatott sörözőkről és bárokról. Sőt még néhány új helyet is sikerült megismernie.

Budapestről, Oroszlányból és Szombathelyről is jöttek a túrára. 

Azt sajnáltam kicsit, hogy győriek kevesen voltak. Akik velünk tartottak, azt mondták, egészen más oldaláról ismerték meg még a gyakran látogatott helyeket is.

Meglepetés koncert és az Állatok farsangja

A túra is sok meglepetést tartogatott volt ahol meglepetés koncerttel, kiállítással vagy welcome drinkkel várták a vendégeket, az egyik bárban pedig rögtönzött álarcosbál alakult ki.

- Számomra is meglepetés volt, amikor a pult mögül előkerültek az álarcok és jelmezek. A résztvevők úgy nevezték, hogy az „Állatok farsangja”.

Kocsmafilozófia

Csanádi Tibor Ulu hozzátette a győri túra is teljes mértékben tükrözte filozófiáját.

- Remek emberekkel találkoztam és érdekes történeteket hallottam ebben a néhány Győrben töltött napban.

Szeretném meghonosítani azt a nézetet, hogy nem csak külföldi utazás esetén lehet értékes élmény egy söröző, vagy pub felkeresése, hanem hazai nagyvárosokban is érdemes keresni a jó helyeket.

 A túrán résztvevők közt volt egy blogger aki szintén söröző helyekről írt, ő azt mondta, hogy mindenképp visszatér még legalább 2-3 alkalommal Győrbe, csakúgy mint az az országjáró, aki szintén online tartalmakat gyárt az utazásaival kapcsolatban.

Csanádi Tibor Ulu hozzátette, nagyon sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodott, és a szervezőkkel arról beszéltek, hogyan lehet folytatni és fejleszteni a programot. Mint elmondta, részéről a nyitottság megvan az újabb győri kocsmatúrák iránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában