Jön a IV. Győri Halnapok

2024.09.08. 10:58

Szeptember 13-14-15 – Válogatott halétkek ünnepe a Radón

Szinte csak most rendezték az elsőt, máris itt a negyedik. Győr egyik legnépszerűbb gasztronómiai eseményén három napon keresztül ismét a legkedveltebb és legkülönlegesebb halétkeké lesz a főszerep az árnyas Radó szigeten. A IV. Győri Halnapokra a szervezők még gazdagabb étel- és italkínálattal, még színesebb programokkal várják az ínyenceket, halbarátokat.

Kisalföld.hu

Fotó: Shutterstock

Kedvenc ízeinktől a különleges fogásokig

A háromnapos eseményre Magyarország különböző tájegységeiről érkeznek kiváló éttermek, amelyek az örök kedvencekkel, de igazi különlegességekkel is megismertetik vendégeiket.

-Idén is megkóstolhatjuk a magyar tájak jellegzetes halászléit, de terítéken lesz a nagy kedvenc harcsapaprikás, az egészben sült süllő, keszeg és kárász, a füstölt vagy ecetes halak, a különféle halburgerek vagy a harcsacsipsz - mondta Tömböly Tamás, a Győri Halnapok ötletgazdája és főszervezője. - Az uszonyosok után az édesség sem maradhat el, így például megkóstolhatjuk Mamikám Réteseit vagy a kürtőskalácsba töltött fagylaltot is.

Minőségi sörkínálat és ami csak szomjat olt

A halételek úsztatásáról minden igényt kielégítő, különleges sörkínálattal gondoskodnak a szervezők, de nem csalatkozhatnak a minőségi borok, hűs fröccsök, koktélok, limonádék kedvelői sem. Bizonyos tehát, hogy a IV. Győri Halnapokon sem maradhatunk éhesek és szomjasak.

Szórakozás valamennyi korosztálynak

-A minden igényt kielégítő gasztronómiai kínálat mellett természetesen az igényes szórakoztatásról sem feledkeztünk meg – tette hozzá Tömböly Tamás. – Rendezvényünk mindhárom napjára kiváló zenei és színpadi produkciókat, illetve koncertek kínálunk valamennyi korosztály számára. Velünk lesz például a régi idők slágereit felelevenítő, méltán népszerű Hot Jazz Band, igazi party hangulatról gondoskodik a Crazy Monday, és itt lesz Sipos F. Tamás, valamint a nagy kedvenc, a Triász is. Természetesen a gyerekekről sem feledkeztünk meg, őket csillámtetkókkal, arcfestéssel, játékokkal, illetve szombat délelőtt a Mesegyár, vasárnap pedig az Alma Együttes koncertjével várjuk.      

A szeptember 13-14-15-i IV. Győri Halnapok gasztro-kulturális élményprogramja idén is fantasztikus kirándulásra hív az ízek és hangulatok élvezetének világába, felhőtlen szórakozást, tökéletes programot ígér a hosszúhétvégére. A szervezők az előzetes visszajelzések alapján rengeteg látogatóra számítanak nemcsak Győrből és környékéről, de az ország távoli pontjairól, illetve külföldről is.

A rendezvény támogatói: Győr Város Önkormányzata, Győr+Média Zrt., Városrendészet Győr, Metro Áruház Győr és a KISOSZ Győr.

 

A IV. Győri Halnapok részletes programja:

Szeptember 13., péntek

16:00 Nyitás

16:30 Dynamic Dance Sport egyesület street dance show

17:30 Crazy Monday koncert

20:00 Hot Jazz Band koncert

Szeptember 14., szombat

11:00 Mesegyár "Nád a házam teteje" gyermekkoncert

12:30 Szórádi Árpád és nótás barátai

Megyeri Zsuzsa, Freier József, Timár Antal

15:30 a Regős táncműhely műsora

16:30 a Téti Ifjúsági Fúvószenekar műsora

18:00 "Te légy az álmom" Mohácsi Attila és Kis Horváth Melinda operett sláger műsora

19:30 Club 54 koncert

21:00 Sipos F. Tamás műsora

Szeptember 15., vasárnap

11:00 az Alma Együttes koncertje

13:00 Szórádi Árpád műsora

14:30 a Mosonszentmiklósi Néptáncosokért egyesület műsora

15:00 Mohácsi Attila és Ajtai Beáta musical parádéja

16:30 a Candy Man Duo koncert

19:30 Triász koncert

21:00 Zárás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában