kisalfold.hu videó

2024.09.06. 19:31

Átadták az új sportpályát a soproni iskolában - fotók, videó

Új kültéri sportpályát adtak át ünnepélyes keretek között pénteken a soproni Deák téri Általános Iskolában, amely egy pályázat segítségével valósítottak meg.

Papp Fanni

A Deák téri Általános Iskola diákjai fel is avatták az új sportpályát. Fotó: P.F.

Új sportpályát avattak a Deák téri iskolában, amely a Dechatlon támogatásával valósult meg. Az üzletlánc képviselője, Marosi Peszlen Anita elmondta, tíz éve támogatják az iskolákat azzal, hogy tornatermeket újítanak fel és sportpályákat létesítenek. A támogatásra idén is nagy számban jelentkeztek az intézmények, melyek közül a soproni iskola volt az egyik nyertes, melynek keretében elkészült az udvari sportpálya. - A Deák téri iskolában sok-sok sportlehetőség elérhető a diákok számára, melyhez elengedhetetlen egy szabadtéri, korszerű pálya - tette hozzá.

Az avató ünnepségen, melyen a városvezetés nevében Juhász Adrienn önkormányzati képviselő vett részt Asbóth Imre, iskolaigazgató köszöntötte a jelenlévőket. Az igazgató hangsúlyozta, Péter Erika testnevelés szakos tanárnőnek volt egy álma, amelyről nem hagyta magát lebeszélni, s kitartóan küzdött azért, hogy ez a sportpálya létrejöjjön.

A sportpálya átadón Juhász Adrienn képviselte a városvezetést. Fotó: P.F.

Péter Erika a köszönetnyilvánítását követően a diákokhoz is szólt, hogy merjenek álmodni, hiszen kellő akarattal minden megvalósulhat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában