Nyáron is együtt

2024.08.28. 11:00

Kirándulást szervezett a csornai karitász

A csornai Jézus Szíve egyházközség karitászcsoportja nyári programokkal is szórakoztatta a csoporthoz tartozó családokat, gyerekeket. A közelmúltban például kirándulásra hívtak huszonhárom gyermeket, az önkéntesek és Winkler Zsolt plébános vezetésével Tatára utaztak.

Cs. Kovács Attila

Fotó: Csornai karitász

Először a város nevezetességeit nézték meg, majd a vár történetéről hallhattak ismertetőt. A tatai karitászcsoport képviselői segítették a csornaiakat. A gyerekek a Cseke-tóig gyalogoltak, körbesétálták a tavat, megismerték az Angolpark élővilágát és a műromokat, ahol kincset kerestek, a kőhidat, a Grottát, a török műmecsetet, a Kazinczy-padot. 

A kirándulást többen is támogatták az egyházközségben. Többek között dr. Czumbil Norbert pénzadományát is az utazásra fordította a karitász. A csornai neurológus főorvos a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjjal járó juttatásának egy részét ajánlotta fel az egyházközség csoportjának. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában