Balatoni nyár 2024

2024.07.13. 07:07

Egy hét a Balatonnál - Kollégánk videóban gyűjtötte össze a nyaralás legjobb pillanatait

Hét nap alatt Csopaktól a Badacsonyon át Balatonlelléig kalandoztunk, a vakáció nagy részében bringával hódítottuk meg hazánk legnépszerűbb tavát. A déli partra mindig két keréken indultunk és komppal érkeztünk Szántódra. A Badacsony csúcsáról és Balatonszőlősről is páratlan kilátásban volt részünk.

Kisalföld.hu

Kollégánk feleségével a tihanyi révben. Akik szeretnek bringázni, nekik érdemes komppal indulni Szántódra és a déli partra.

Tipp az aktív balatoni pihenéshez

Ha valaki mozgással egészítené ki a nyári vakációt a Balaton partján, érdemes kerékpárokat is vinni. A 71-es főút mellett, Balatonfüreden ingyen parkolhatunk a savanyúvíz forrás mellett. Innen közel 10 km-es bringázás után érkezünk a tihanyi révbe, ahonnan komppal hajózunk át Szántódra.

Két felnőttnek a kerékpáros jegy 2700 Ft egy útra. Nem csak jól esik, meg is éri tekerni a déli parton, ahol egymást követik az ingyenes szabadstrandok. Mi a szárszói, az őszödi és a balatonszemesi strandot tettük próbára a napokban, s egyikben sem csalódtunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában