A hét ingatlana

2024.06.09. 11:05

Szereti a változatosságot? Vegyen mobilházat Felpécen 6 millióért!

Az igényesen kialakított, praktikus mobilház akár egy kisebb családnak is megfelelő lehet, hiszen két hálószobával és egy kényelmes gyerekszobával is rendelkezik. Igény esetén három évre egy közműves telket is biztosít a jelenlegi tulajdonos, így bőven lesz ideje kitalálni, hol legyen a következő helye otthonának.

Kisalföld.hu

“Eladásra kínálok egy igényes, modern életvitelhez opcionális és praktikus MOBILHÁZAT, mely ideális választás mindenki számára! A 35 négyzetméteres mobilház, 2 hálószobával és egy kényelmes gyerek szobával rendelkezik, így tökéletes otthona lehet egy kisebb család számára is.

A nappali egy légtérben konyhával és étkezővel harmonikus együttlétet biztosít családja és/vagy barátai körében. A fürdőszoba kényelmes és jól felszerelt, hogy mindig kellemes legyen az itt töltött idő.

 

Az ingatlan belső tere komfortos és modern, hogy otthonosan érezhesse magát, otthonában.

A praktikus helytakarékosságnak köszönhetően minden négyzetmétert kihasználhat. A mobilház hűtő-fűtő klímával van ellátva, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon a házban, télen - nyáron. Az ingatlan karbantartott, így önnek csak beköltöznie és élveznie kell az új otthon nyújtotta kényelmet és nyugalmat.

 

Ha úgy érzi, hogy a lakóház megfelelő az Ön számára, akkor ne habozzon! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos lehetőséget!Igény esetén 3 évig a jelenlegi tulajdonos, ingyenesen biztosít a mobilház megvásárlása mellé egy közműves telket!

Az ingatlan Felpécen található, ami egy kellemes és csendes környéken van, ideális választás a családi élethez vagy akár a nyugodt pihenéshez.

Természetesen a MOBILHÁZ szállításában is tudok segíteni! Ráadásul, ha az ingatlan megvásárlása mellett dönt: ÁFA-mentesen is hozzájuthat, ami még vonzóbbá teszi az ajánlatot. Hívjon fel!! Tekintse meg és legyen Öné ma, ez a pompás Mobilház!”

 

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában