Jótékonyság

2024.06.26. 18:34

Jubileumi dartsversenyen gyűjtöttek Rigó Hannának Jánossomorján

Rigó Hanna gyógyulásához több mint háromszázezer forinttal járul hozzá a dartsos közösség. A napokban Jánossomorja Darts Klub jubileumi versenyén 78-an mérkőztek.

Mészely Réka

A Jánossomorja Darts Klub ötvenedik versenyére sokan összegyűltek

A napokban rendezték meg a Jánossomorja Darts Klub ötvenedik jubileumi versenyét. Eme jeles alkalomból úgy döntöttek, hogy itt az ideje ismét egy kis jótékonykodásnak.

A Jánossomorja Darts Klub közel egy évtizede hozza össze a darts kedvelőit.
A Jánossomorja Darts Klub közel egy évtizede hozza össze a darts kedvelőit. 

– Igyekszünk a lehető legjobban állni a társadalmi felelősségvállaláshoz, hiszen nagyon fontos dolognak tartjuk a nemes ügyek segítését. Úgy gondoljuk, a darts sokkal többről szól mint egy "kocsma sport". Megalapításunk közel egy évtizede alatt rengeteg építő jellegű beszélgetés, barátság és felejthetetlen élmény született, és pontosan ezeknek a tapasztalásoknak köszönhetjük azt, ami ma a JDC.

Ezúttal a jánossomorjai Rigó Hannát támogattuk: a kislány születésekor, sajnálatos módon génhiba következtében epilepsziás betegsége alakult ki. Több gyógyszert is szed, folyamatos felügyeletet igényel. Heti rendszerességgel járnak, különböző fejlesztésekre. A megjelent 78 játékosnak köszönhetően, több mint 300 ezer forinttal tudjuk támogatni a gyógyulását – hangsúlyozta Ölvedi István klubvezető, aki a szponzoroknak és aktív segítőknek is köszönetet mondott. A klubvezető hozzátette: ezt az összeget nevezésből, tombolából és különjátékon való részvételből sikerült összehozniuk.

– Az összegyűlt pénzt is Hanna további fejlesztéseire fogjuk felhasználni – mondta el érdeklődésünkre Hanna édesanyja, Rigó Haszonits Márta.

Az ötvenedik jánossomorjai verseny legjobbjai
Az ötvenedik jánossomorjai verseny legjobbjai

A versenyen a legjobb női játékos Sipos Ildikó, legjobb ifi Winkler Attila, a legmagasabb kiszálló Vargyas Ádám lett. A legtöbb 171-et Dudás Csaba, a legtöbb 180-at Élő Csaba dobta.

Az 50. JDC verseny győztesei – akik bebizonyították, hogy mekkora ereje is van egy barátságnak, még a sportban is – Gősi Dávid és Dudás Dávid. Második lett a BullDozers (Balogh Márk, Vargyas Ádám), harmadik a Yakuzák (Pál Richárd, Keszi Norbert) és negyedik helyen végzett a 2 Kaliber (Lalner Ferenc, Dudás Csaba).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában