Fermentálás

2023.12.24. 10:06

Koreai csodaételt készítettek Bezin - fotó

Fermentálási workshopot tartottak Bezin, a kultúrházban, ahol az érdeklődők a koreai kimcsi készítését próbálhatták ki.

Kisalföld.hu

A kimcsit készítők csapata Bezin.

Dr. Halbritter András, a Széchenyi-egyetem Apáczai-karának docense tartott bevezetést a fermentálás szakmai oldaláról, és gyakorlati tippekkel látta el a résztvevőket, Fajkuszné Kovács Ramóna pedig a néprajzi vonatkozásokat mutatta be.

A csoport ezután saját kezűleg készíthette el a koreaiak egyik reprezentatív ételét, ami napjainkban egyre nagyobb ismertségre és népszerűségre tesz szert az egészségre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően.

A kimcsit készítők csapata Bezin.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában