Fermentálás
2023.12.24. 10:06
Koreai csodaételt készítettek Bezin - fotó
Fermentálási workshopot tartottak Bezin, a kultúrházban, ahol az érdeklődők a koreai kimcsi készítését próbálhatták ki.
Kisalföld.hu
A kimcsit készítők csapata Bezin.
Dr. Halbritter András, a Széchenyi-egyetem Apáczai-karának docense tartott bevezetést a fermentálás szakmai oldaláról, és gyakorlati tippekkel látta el a résztvevőket, Fajkuszné Kovács Ramóna pedig a néprajzi vonatkozásokat mutatta be.
A csoport ezután saját kezűleg készíthette el a koreaiak egyik reprezentatív ételét, ami napjainkban egyre nagyobb ismertségre és népszerűségre tesz szert az egészségre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre