Tacskókedvelőknek

2023.07.13. 06:40

Egy napig minden a tacskókról fog szólni - A győri TacsiTali szervezőivel beszélgettünk

Ismét megrendezik szeptember 3-án Győrben a TacsiTalit. A tavalyi találkozó sikere után nem volt kérdés, hogy idén is összehívják a tacskós gazdikat és a tacskókedvelőket - mesélte podcast műsorunkban Varga Zsófia a rendezvény megálmodója és főszervezője, valamint Lendvay Patrik társszervező és műsorvezető.

Simon Roberta

Egy napig minden a tacsikról fog szólni az Aranyparton hangsúlyozta Lendvay Patrik és Varga Zsófia szervezők. Fotó: MW-Archívum/ Fotó: Rákóczy Ádám

Az apró négylábúak találkozója a hagyományokhoz híven a tacskók felvonulásával kezdődik majd az Aranypart töltésén. Mindenkit szeretettel várnak, aki akár csak jól szeretné érezni magát a kutyás közösségben. 

A belépőjegy árát – felnőtt 1500, gyermek 500 forint lesz – jótékony célra fordítják. Idén a Noé Állatotthont támogatják a szervezők a bevételből. A szevezők kiemelték a műsorban, hogy a rendezvény kiemelt célja a felelős állattartás gondolatiságának hirdetése, illetve a gyermekek kutyatartással kapcsolatos ismereteinek bővítése. - Tavaly több mint kétezer látogatót vonzott az első TacsiTali, reméljük, hogy idén ezt a számot túl tudjuk szárnyalni -fogalmazott Varga Zsófi. 

- A felvonulás mellett kutyabemutató, állatorvosi előadás és konzultáció, legidősebb­kutya- verseny és tombolahúzás is lesz a TacsiTali napon. Várjuk azokat is, akik csak a kutyák vagy a fajta szerelmesei, hiszen számos információt tudhatnak meg a szakemberektől azok is, akik esetleg kutyavásárlás vagy örökbefogadás előtt állnak.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában