Színes selymen a világ

2021.11.12. 18:10

„Ahogy én látom” – megnyílt Csurák Erzsébet győri kiállítása – galéria

A kiállítás december 5-ig tekinthető meg a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Magyar Ispita épületében (Győr, Nefelejcs köz 3.). A tárlatot megnyitotta Szarka Fedor Guido képzőművész, közreműködött Stummer Márton gitárművész.

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

  • Színek, hangulatot, vidámság, és élet, élet minden mennyiségben. A legjobbkor, a borongós novemberben nyílt meg egy különleges kiállítás Győrben.
  • Négy teremben 52, jórészt először látható, a pandémia alatt készült selyemképpel jelentkezik Csurák Erzsébet győri képzőművész.
  • Ahogy én látom... címmel nyílt meg Csurák Erzsébet képzőművész kiállítása pénteken Győrött a Magyar Ispitában. A magyarországi professzionális selyemfestészet jeles képviselője, számtalan díj gazdája a Nefelejcs közi épület négy termében 52 munkát állít ki, ezek közül 48 teljesen új, máshol még nem látható kép, amelyek jó része a pandémia alatt készült. A most bemutatott képek két akvarell képet leszámítva nagyméretű selyemképek.

    Az Ahogy én látom... című kiállítás a Magyar Ispitában december 5-én ig látogatható naponta 10-18 óráig, hétfő kivételével, belépőjegy nélkül. November 24-én 17 órakor tárlatvezetésen vehetünk részt. Ezt követően majd megújított formában december 10-étől a a budapesti San Marco Galériában nyit újra. A kiállításról itt találnak bővebb információkat.

     

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában