Házasság

2024.07.14. 15:24

Dallos Bogi a nagy korkülönbségről és kapcsolatok harmóniájáról beszélt egy podcastban

A fiatal anyuka elmesélte, miért tud működőképes lenni a házasságuk Puskás Petivel. Úgy érzi, a 12 évnyi korkülönbség csak jót tett nekik.

Kisalföld.hu

Forrás: MW archív

A Blikk cikkében írt a győri származású énekesnő a kapcsolatáról. Puskás Peti az X-Faktor forgatásai alatt szeretett bele a mentortársába, Dallos Bogiba 2019-ben. Rá két évre össze is házasodtak, azóta pedig tavaly megszületett az első közös gyermekük is. Az énekesnő és a férje közt több mint 12 év korkülönbség van, de úgy érzi, ez is hozzájárul ahhoz, hogy egy egységet alkotnak.

"Ha Petinek a huszonéves önmagával lennék együtt, akkor azért nem biztos, hogy ilyen harmonikusan tudnánk ezt működtetni..."

 - vallotta be és hozzátette, hogy mindenkinek más lehet a megfelelő különbség, de saját magán mindig is azt tapasztalta, hogy a korabeliekkel nem ugyanúgy gondolkodnak egy kapcsolatról.

Úgy érzi, javukra vált a korkülönbség

Szerintem sokszor van ez, hogy mi lányok, vagy mi nők hűségesen, szeretnénk normálisan működtetni egy párkapcsolatot, és a velünk egykorú fiúk – ez most általánosítás, de sok ilyen esetet tapasztaltam a barátnőim környezetében – meg úgy élni szeretnének, úgy máshol tartanak. Szóval lehet, hogy ez a nagyobb körkülönbség is a javát szolgálja annak, hogy ennyire jól tudjuk működtetni a konfliktuskezelést, illetve azt, hogy így egyben maradjon ez az egység

 – ecsetelte a ZWorld podcast legfrissebb részében Bogi.

Bogi a jövőbeli terveire kanyarodva elmondta, szeretne majd visszatérni énekesnőként és műsorvezetőként is, de jelenleg mindennél fontosabb számára, hogy a kisfia kiegyensúlyozott gyermek lehessen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában