Ilyenkor olyan agyütést kap

2023.11.28. 07:10

Leesett a kanapéhuszárok álla amikor kiütötték az egykor Győrben is focizó Kabát Petit + videó

Az RTL nemrégiben bemutatott műsorában, a Kanapéhuszárokban is feltűnt az izgalmakkal teli bokszmérkőzés, ahol Kabát Peti óriási pofont kapott.

Ollári Gergely

Forrás: RTL

Nemrég portálunkon is megmutattuk mekkora bődületes pofont kapott az egykor ETO-ban is focizó Kabát Péter az RTL Sztárbox műsorában.

A csatorna nemrég bemutatott műsorában, a Kanapéhuszárokban is feltűnt az izgalmakkal teli bokszmérkőzés. A Kanapéhuszárok ötletét egyébként nem más, mint a tévénézés adja: azt láthatjuk benne, hogy mások hogyan tévéznek. A nevetéstől, a síráson át, a felháborodottságig, valódi emberek valódi reakcióit láthatjuk a kamera előtt.

A kanapéhuszárok alig bírtak megszólalni a döbbenettől, amikor a Sztárboxban Kabát Peti a kiütést követően mozdulatlanul feküdt. Egyikük szerint épp úgy dőlt el, mint az a bizonyos nád. Szinte egyszerre szisszentek fel a kanapéhuszárok, amikor a Sztárboxban Kabát Peti összerogyott Rácz Jenő ütését követően.

Forrás: RTL

„Jaj csak ne legyen komolyabb baja, mert ilyenkor olyan agyütést kap...Állon ütötte, uhhh, az meg rettenetes fájdalom. Attól vesztette el az eszméletét” – kezdte aggódva Bruckné, akihez hasonlóan mindenki lélegzetvisszafojtva figyelte az eseményeket.

„Most már a Jenő is érzi, hogy nagy a baj. Hát igen gyerekek, ez durva! És már nem tudom hány perce nincs itt...Hát ez agyrázkódást kapott” – találgatták Kontsekék, amíg Kabát Peti magához nem tért. „Jobb egyenes...eldőlt, mint a ... nád, ennyi” – zárták a látottakat a kanapéhuszárok.

Az adásrészletet ITT>> tekinthetik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában