Új hangszer

2023.10.06. 12:23

Világhírű cégtől kapott csúcsgitárt a győri RockMilady + sok-sok fotó

Nem akármilyen ajándéknak örülhetett nemrég a népszerű, győri származású gitáros, első magyar nőként kapott ugyanis hangszert egy marketing-együttműködési megállapodás keretében a világhírű IBANEZ cégtől.

Ollári Gergely

Fotó: RockMilady

– Egy csodálatos SML721 Rose Gold Chameleon gitárt kaptam, a hosszútávú, közös munkánk kapcsán. Ráadásul a német cég képviselője személyesen hozta el hozzám Győrbe. Nagyon szeretem használni, és beismerem, kezdetben egy kicsit furcsa volt számomra, hiszen a magas hangoknál nem úgy viselkedik, mint egy átlagos gitár –fejtette ki portálunknak RockMilady Noémi, aki már koncertezett is az új hangszerével.

Hozzátette: nem volt még ilyen gitár a kezében, viszont pár óra használat után azonnal beleszeretett. Nagyon jó a hangzásvilága, és ahogy a képeken is látszik nagyon szép és dizájnos. Letisztult formája van, a színe pedig mint a kaméleon, ahogy esik rá a fény, új változik.

A győri származású lány nagyon örül a német kapcsolatnak, hosszú távon tervez a céggel. Érdekesség, hogy húga, BassSister is közös munkát kezd el hamarosan a vállalattal.

RockMilady portálunknak hangsúlyozta: rajongóinak mintegy kilencven százaléka külföldi, szerte a nagy világból.

– Nagyon megtisztelő számomra ez az ajándék. Korábban is IBANEZ gitárokkal játszottam, így különösen a szívemhez nőttek ezek hangszerek. Az pedig csak hab a tortán, hogy első magyar nőként kaptam meg ezt az új gyártású gitárt a cégtől – fogalmazott.

A fogorvosként dolgozó lány hamarosan ismét Győrben koncertezik. Októberben a Bridge-ben várja majd a rajongóit, ahol a Zártosztály zenekar vendége lesz. Emellett szervezik már az újabb és újabb fellépéseket, ahol az új gitárt is megcsodálhatják majd rajongói.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában