Bulvár-celeb

3 órája

Rajongói finanszírozzák az újra visszaeső Molnár Gusztáv mélyrepülését

Ismerősei szerint jó szándékú idősebb hölgyek tartják el az ismét alkoholproblémákkal küzdő színészt.

MW

Molnár Gusztáv

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Sokakban felmerül a kérdés, hogy az utóbbi időben újra visszaeső Molnár Gusztávnak honnan van pénze italra? Mint kiderült, kitartó rajongó hölgyek veszik Gusztávot újra és újra a szárnyaik alá, azt remélve, hogy a jó szándékuk segít a férfin. A jelek szerint azonban a segítő kezek is csak egyre mélyebbre lökik a szakadékba az önkontrollját vesztett művészt.

Rajongói csak segíteni akarnak a bajban lévő színésznek
Fotó: Hatlaczki Balazs / Forrás: MW bulvár

A visszaesés 

Óriási botrány lett abból, amikor  augusztus végén egy olvasó az önkívületi állapotban fekvő Molnár Gusztávot lefotózta Budapest belvárosában. A tehetséges művész beszélni és járni sem tudott, a járókelők hívtak hozzá mentőt. Sokan felrótták Gusztávnak, hogy van családja és barátai, ha másért nem, hát miattuk próbáljon meg leszokni. Mások viszont a fotó készítőjét és az újságokat szidták azért, hogy miért mutatnak meg egy kiszolgáltatott állapotban lévő embert a nagy nyilvánosságnak.

Néhány nappal később, amikor Molnár kijózanodott, közleményt adott ki arról, hogy hálás a botrányért, mert felnyitotta a szemét, és újra elvonóra megy.

Alig telt el három hét, Gusztávot ismét Budapest egyik belvárosi utcájában fotózták le, amint egy kapualjban fekszik öntudatlanul. Ismét idegenek hívtak hozzá mentőt... A legrosszabb a történetben, hogy Molnár Gusztáv lehet, hogy néhány nap múlva ismét utcán lesz. Hogy újra nekifut egy elvonónak vagy sem, még nem tudni...

Hogy újra nekifut-e az elvonónak, még nem tudni...
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Rajongók pénzelik

Felmerül a kérdés, hogy az évek óta munka nélkül tengődő fiatal férfi honnan szerez pénzt az italozáshoz, és hogyan tartja fenn magát? Mint a Ripost írja cikkében, a kérdésre a megdöbbentő választ egy színészhez közel álló informátor adta meg. 

Gusztinak öt vagy hat hölgy rajongója igyekszik segíteni. Ezek az idősebb hölgyek még a színházból ismerik, és imádták a sorozatszerepekben is. Segíteni akarnak, ezért megadták Gusztinak a számukat. Ha bajban van, felhívhatja bármelyiküket. Ezek a hölgyek többször biztosítottak már számára lakhatást pár éjszakára, kimosták a ruháját, hogy rendezetten menjen az útjára, és sokszor bizony pénzt is adnak neki. Nem italra természetesen, de e felett sajnos nekik sincsen befolyásuk

 — mondja az informátor.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!