Bulvár-celeb

2024.09.10. 06:30

Kozso drámai vallomása: a kedvesének köszönheti, hogy még életben van

Az Ámokfutók énekese megállás nélkül dolgozik, koncertekre utazik, mindig valami újdonságon töri a fejét.

MW

Kozso ezerrel pörög, koncertezik, nem kíméli magát

Forrás: MW bulvár

Fotó: Huszár Márk

Kozso idény nyáron is ideje java részét a turnébuszban töltötte, nincs ideje pihenésre, amit nem panaszként mond, mivel nem is lehetne ennél boldogabb. A Szomorú Szamurájnak harminc éve töretlenül zajlik az élete, rengeteget koncertezik. Szerencsére a munkája a szenvedélye, így könnyen megbirkózik az akadályokkal.

Akkora őrületek vannak, amiktől nem lehet menekülni! Szoktam viccelni, hogy majd 2222-ben talán eljutunk nyaralni. Annyi dolgunk van, hogy alig látunk ki belőle! Harminc éve pörög az Ámok­futók, és szerencsére még mindig kitart a rajongók szeretete. Szeptembertől pedig új albummal jelentkezünk, ami zseniális lesz!

 – mondta el az énekes a hot! magazinnak.

Szerelme mindenben az énekes mellett áll
Forrás: tv2

Szerencsére Kozso nincs egyedül mindebben, hiszen ott van számára a szerelme, Egérke, aki  – mint mondja – a létezésének mozgatórugója – írja cikkében a Ripost.

„Mindenben mellettem van a kedvesem, segít, koncerteket szervez, a galériával foglalkozik, konkrétan már belehaltam volna, ha nincs mellettem. Márpedig sok türelem kell hozzám, mert egyszerre nyolcvanhét dologra koncentrálok, hiszen folyamatosan gondolom ki az újdonságokat, a dalokat, a bulikat” – árulta el az énekes, mivel telnek a napjai.

További érdekességek és sztárhírek olvashatók a hot! magazinban!

Forrás: Hot!

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!