kisalfold.hu videó

2024.05.05. 08:00

Tündérszépek 2024– Szabó Míra Szonját mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Szabó Míra Szonját mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Édesanyám hívta fel a figyelmem a Tündérszépek versenyre, amire végül a párom jóvoltából jelentkeztem. Meglepetés volt számomra, hogy beadták a jelentkezést, de nagyon örültem neki, mert nagyon jó lehetőségnek láttam, mert még sosem voltam stúdiós fotózáson, csak családi fotózáson készültek róla profi képek – fogalmazott portálunknak Szabó Míra Szonja. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Tündérszépek 2024 – Szabó Míra Szonja szerint a kisugárzás és az ápoltság a legfontosabb egy szépségversenyen.
Tündérszépek 2024 – Szabó Míra Szonja szerint a kisugárzás és az ápoltság a legfontosabb egy szépségversenyen.
Fotó: Csapó Balázs

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Míra oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

Míra 19 éves, Mosonmagyaróváron él. Jelenleg Győrben tanul logisztikát, az SZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikumban ötödéven. Egyetemre is készül, de egyelőre még nem tudja, hogy milyen szakot választ majd. Szerinte a kisugárzás és az ápoltság a legfontosabb egy szépségversenyen. A fiatal lány az iskola mellett eladóként dolgozik, szabadidejében pedig amikor csak teheti edzeni megy. 

– Gyakran látogatunk az edzőtermeket, a sport az életem része. Korábban tíz évig balettoztam, és több sportágat is kipróbáltam már. A modellkedés kapcsán nem tudom mit tartogat a jövő számomra. Igazából eddig fel sem merült bennem, hogy ezzel foglalkozzak, de a Tündérszépek rengeteg önbizalmat adott már most is számomra –mondta el Szabó Míra Szonja. 

Hozzátette: a magasságom miatt nem gondoltam sosem arra, hogy modell legyek. Ettől független nagyon vonzó számomra számomra, szeretnék még fotózásokon részt venni, minél több embert megismerni, és jól érezni magam. Szeretnék lehetőséget kapni modellügynökségektől is, hogy megmutassam magam. 

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről! A múlt héten elkezdtük bemutatni a hölgyeket a Tündérszépek országos szépségversenyen, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Győr-Moson-Sopronban, Vasban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak. A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig.

Korábban Nyári Pálmát mutattuk be olvasóinknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában