Pálfordulás

2024.05.05. 12:20

Új jelöltje korábban még baromnak, nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert

A Tisza Párt jelöltje korábban úgy fogalmazott, alávaló színjáték, amit Magyar Péter művel - hívja fel a figyelmet a Mandiner.

MW

Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Barna Judit egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje – írja a Mandiner arról a szinte példa nélküli pálfordulásról, amit a jelölt megtett. Négy héttel ezelőtt Barna Judit, aki kulturális menedzser és fesztiválszervező, és a X. kerületben indul a Tisza párt támogatásával, egy kommentben arról írt, hogy szerinte micsoda alávaló színjáték, amit Magyar Péter művel, valamint közölte, hogy Magyar verbális abúzust követett el, ami szerinte gyomorforgató.

Valaki elhitte neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni?

– tette fel a kérdést Barna Judit.

A Magyar Hang kiderítette azonban, hogy a fent említetten túl Barna Judit egyéb dolgokat is írt Magyar Péterről. Szerinte például

bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni.

De írt olyat is, hogy szerinte „aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában