Radó sziget, a győriek egyik kedvelt találkozóhelye ismét egy kellemes, de leginkább különleges programmal várja a látogatókat.
Győr városa gazdag a halételeket kínáló éttermekben, széles választékkal várja a helybélieket és a vendéket egyaránt. A halételek elkészítése azonban tájegységenkét változó. Ezt a változatos kínálatot vonultatja a fel a hétvégén a Halnapok rendezvénye.
Az ország jobbnál-jobb éttermei kínálják majd a különleges, a tájegységekre jellemző halételeket a Radó szigeten:
- 5 féle, - többek között szegedi, balatoni, szigetközi és bajai - különböző ízesítéssel készülő halászlé mellett a hagyományos harcsapaprikás, és halburger is képviselteti magát.
- Kifejezett újdonság a harcsacsinta, amelyről még mi magunk sem tudjuk, hogy édes vagy sós palacsinta… Az ínyenceket egészben sütött süllő, keszeg és kárász várja.
- Természetesen azok sem maradnak éhesen, akik nem kedvelik a halételeket. Őket többek között churros, kürtőskalács és lángos várja.