Hirdetés

8 órája

Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdő – Szórakozás és kikapcsolódás az egész családnak

A Lutzmannsburg (Locsmánd) településen található Sonnentherme élményfürdő felejthetetlen szórakozást kínál az egész családnak. A 3000 m²-es vízfelületeken fedett és szabadtéri medencék, izgalmas csúszdák és pihenőterületek várják a felhőtlen kikapcsolódásra vágyókat.

PR cikk

Forrás: Sonnentherme Lutzmannsburg GmbH

100% vízi szórakozás kisbabáknak, gyerekeknek és szüleiknek – ezt ígéri a Sonnentherme Lutzmannsburg. Itt található a világ leghosszabb VR csúszdája, számtalan élménymedence 1000 m²-en, baba- és gyermekszauna, wellness-részleg, beauty és masszázs felnőtteknek, valamint számos más ajánlat, mely garantálja a felejthetetlen családi kikapcsolódást.

Baby World

A Sonnentherme Lutzmannsburg a baba vízi világával nem hiába számít Ausztria vezető babafürdőjének. Különböző pancsoló medencék, babahinta, amelyben babája egyedül játszhat, baba lagúna, babamedence, pezsgőfürdő a legkisebbeknek, babaúszás órák és még sok más attrakció, amely garantálja a kisbabája boldogságát és az ön nyugodt kikapcsolódását.

Speed world

Itt található Ausztria leghosszabb beltéri óriáscsúszdája, a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdája és a Speedy óriáscsúszda is. 111 m hosszú az Air Racer fedett csúszda, a legkisebbek számára pedig a Quaxi és a Flipper garantál villámgyors élményeket.

VR-csúszda

A VR-csúszdával új élményteli világokat fedezhet fel, miközben kipróbálja a világ leghosszabb (Space Twister 202 méter) virtuális valóság szemüveges csúszdáját. A 202 méter hosszú „Space Twister” csúszdán 5 világba merülhetnek el 7 év feletti vendégeink: sárkányok világa (World of Dragons), űrlények világa (World of Aliens), fantázia világa (World of Fantasy), a szafari világa (World of Safari) és a kalózok világa (World of Pirates).

Úszóiskola

Úszástanulás felsőfokon – ez a mottója a Sonnentherme Lutzmannsburg Sunny Bunny Swim Academy úszócsapatának. A gárda professzionális úszóedzőkkel tart baba- és gyermek tanfolyamokat. A babaúszás fejleszti az egyensúlyérzéket, a mozgást és a koordinációt is javíthatja.

Baba és gyermek szauna

A szaunázás nemcsak a felnőtteknek tesz jót, hanem a gyermek immunrendszerét is erősíti. A Sonnentherme Lutzmannsburg gyermekszaunájában és -gőzfürdőjében a legkisebbek játékosan ismerkedhetnek meg a szaunázással, az illatokkal és a meleg jótékony hatásaival.

Szülinap Sunny Bunny-val

Rengeteg móka ás kacagás vár a szülinapos ünnepeltre és barátaira. Ami a legjobb az egészben, hogy a szülinapos határozza meg a programot. És természetesen Sunny Bunny sem hiányozhat a buliról.

Szülőknek

A Sonnentherme Lutzmannsburg masszázsrészlege örömmel gondoskodik az egész család kikapcsolódásáról. Egész testes masszázs, partnermasszázs, hátmasszázs, gyermekmasszázs, babamasszázsig és kismama masszázs várják a vendégeket.

A Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdőről további hasznos információkat talál itt: https://www.sonnentherme.at/hu/

Dermesztően izgalmas Halloween napok

2024. október 19.–november 3. között, minden nap 14.00–20.00 óráig korlátlan Halloween szórakozás a Sonenntherme élményfürdő előtti parkban.
Fürdővendégeknek ingyenes minden program!
Amikor rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák és köd borítja a tájat, akkor közeleg már Halloween. 
Sunny Bunny-nál a Sonnentherme élményfürdőben ezek a szürke napok is szórakozással telnek, hiszen itt nagy becsben tartják Halloween ünnepét! 
Az élményfürdő Idén ősszel is Halloween programmal várja vendégeit a Sonnentherme előtti parkban:
- „Frankenstein” szellemkastély a bátraknak
- gyermek körhinta, ugrálóvár és szellemes autópálya a kisebb gyerekeknek
- halloweeni fotózkodás és spooky disco Sunny Bunny-val minden nap 17.30-kor
- megannyi szellemes dekoráció a parkban
- előadások a „Lustspielhaus”-ban, rendezvénysátorban
A részletekről itt olvashat: www.sonnentherme.at/hu/gyerekek/gyermek-programok/spooky-halloween-days

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában