Nagyot szólt

2 órája

Óriási ötlet volt Donald Trump McDonald’s-os kalandja (videó)

Elon Musk azért is választotta a konzervatívokat, mert személyes elszámolnivalója van a woke-őrülettel.

MW

Donald Trump kampánybeszédet mond Austinban

Forrás: AFP

Fotó: Sergio Flores

Nagyon nagyot szólt az Egyesült Államokban, hogy Donald Trump a republikánus elnökjelölt beállt dolgozni a McDonald’s egyik pennsylvaniai éttermébe, krumplit sütött és kiszolgálta az ablaknál az autóval érkező vendégeket – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Koskovics Zoltán, az AK geopolitikai elemzője. 

Hogy miért? Mert Donald Trump végig hitelesen önmaga volt és nagyon élvezte ezt az egészet. És ez az összes videón átjön

 – tette hozzá az elemző.

Általános tendencia, hogy a baloldal a munkásosztályt már ellenségként kezeli, mert a munkásosztály inkább konzervatív társadalmi kérdésekben – jegyezte meg Dornfeld László. Nem a transzjogokok legnagyobb képviselője ez a réteg – fejtette ki az AK vezető elemzője. A baloldali pártok elkezdtek egyfajta elitpárttá válni, míg a konzervatív pártok a munkásosztályt karolták fel. Ez egyébként Magyarországon is látható jelenség – tette hozzá.

Szóba került az is, hogy Elon Musk, a világ leggazdagabb embere az elnökválasztásig napi egymillió dollárt sorsol ki az alkotmány védelmében indított petíció aláírói között. 

Vannak valahol emberek és vannak sehol emberek. Elon Musk valahol ember, Amerikát érzi az otthonának, innen akarja megvalósítani a nagy célját, a Mars-utazást. Ez az egyik ok, hogy a konzervatívokat választotta végülis, pedig klasszikus liberális ember

 – mondta Koskovics Zoltán. Hozzátette: Musk woke-ellenességének másik oka, hogy az egyik fia átoperáltatta magát a transzőrület miatt.

Dornfeld László kifejtette: a Demokrata Párt mára egyáltalán nem működik demokratikusan. Mint mondta: Joe Biden puccsszerű eltávolítása hallatlan az amerikai politikában, és elképesztő, hogy ez megtörténhet manapság. Ugyanakkor nem új keletű: 2016-ban Bernie Sanders kapta a legtöbb szavazatot a demokrata előválasztáson, mégsem ő lett az elnökjelölt, hanem Hillary Clinton – jegyezte meg az Alapjogokért Központ vezető elemzője.

Az Igazság órájának fenti adását itt nézhetik, hallgathatják meg: 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában